Pașa Parfeni, către Iurie Leancă: „Noi nu suntem proști. Poate schimbați, totuși, producătorul?”

13055501_1261773913850813_1428626588212470671_n

Interpretul Pașa Parfeni îi sugerează liderului Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, să-și schimbe „producătorul”, deoarece participarea acestuia în alegerile prezidențiale nu face decât să-i crească șansele lui Igor Dodon să devină președintele țării. Totodată, Parfeni îi sugerează lui Leancă să se retragă din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu. Vedeți mai jos textul integral postat de artist pe pagina sa de Facebook:

„Stimate domnule Leancă,

Ne știm personal și am avut cândva o opinie foarte bună despre Dumneavoastră.

Mă întreb și eu, ca și mulți din oamenii care iubesc această țară, cu ce anume participarea Dumneavoastră la acest concurs numit „Alegeri 2016” ne apropie de Europa? Personal sunt convins că participarea Dumneavoastră în aceste alegeri nu face nimic altceva decât să crească șansele lui Igor Dodon.

Sau Dumneavoastră puteți cânta și piese despre „o nouă zi”, nu doar cu Europa, ci și în duet cu Dodon, dacă este nevoie?

Noi nu suntem proști. Noi înțelegem că „producătorul” insistă pe alt gen de muzică. Și, se vede, el este destul de convingător, pentru că el chiar poate să aranjeze cariera solo a domnului Leancă în stil șanson, de exemplu. Orice se vinde, pentru oricine plătește – așa sunt artiștii de la noi, așa sunt politicienii de la noi, așa exemplu ne dau nouă tuturor.

Poate schimbați, totuși, producătorul? Poate reziliați acest contract? Nu uitați că principalul „producător” al oricărui politician este în primul rând poporul.

#MAIAvețioșansă în politica moldovenească. Aveți foarte puțin timp la dispoziție să faceți alegerea corectă.

PS: ultimul comentariu de un an la acest video cred că este adresat Dumneavoastră. Să nu întârziați la tren!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente