(foto) Printre roșii și cartofi. Maia Sandu și Andrei Năstase au ajuns astăzi la Piața Centrală

3
Foto: Facebook / Andrei Nastase

Candidatul comun de centru-dreapta la prezidenţiale, Maia Sandu şi Andrei Năstase, preşedintele Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, au lansat campania „Luăm țara la Pas cu Demnitate și Adevăr” și au mers la Piața Centrală din Chișinău, unde au discutat cu oamenii despre alegerile din 30 octombrie curent.

„Când spunem că luăm ţara la Pas, cu Demnitate şi Adevăr, o facem cu picioarele pe pământ, şi nu căţăraţi pe billboarduri scumpe, cum o face simplul prim-ministru, de exemplu. Eu şi Maia Sandu rămânem printre oameni, iar când mergem prin Piaţa Centrală din Chişinău ca să auzim cu adevărat ce spune lumea, o facem fără bodyguarzi, fără înscenări cu public adus cu forţa, fără fiţe de politicieni”, a menţionat liderul PPDA, Andrei Năstase.

„Zilele acestea, Moldova a simţit cum frontul antioligarhic devine, pe zi ce trece, din ce în ce mai puternic, având ca fundament mişcarea protestatară. Zidurile oligarhilor se dărâmă, cu fiecare voce care vine în susţinerea candidatului nostru comun la alegerile prezidenţiale – Maia Sandu”, a mai declarat liderul mişcării protestatare.

1

2

3

4

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente