Tombola Anului de la Moldtelecom! Câștigă unul din cele trei automobile Chevrolet Aveo

600×400-ro

Toamna în Moldova e bogată. Simte generozitatea prin cele sute de premii de valoare puse în joc în cadrul Tombolei Anului lansată de Moldtelecom. Alege până pe 15 ianuarie 2017 serviciile de Internet, Televiziune Digitală IPTV de la Moldtelecom sau serviciile de telefonie mobilă Unite și participă automat la ”Tombola anului”.

Mai mult, combină orice abonament la serviciile de Internet fix cu unul din pachetele de Televiziune Digitală – Premier, Univers sau Extra și ai reducere pe viață – 80 lei pentru plata lunară a abonamentului.  Pentru că toamna la Moldtelecom e cu adevărat deosebită, primești conectarea celui de-al doilea și al treilea televizor – absolut gratuit.

În cadrul Tombolei, pentru conectarea la serviciile Moldtelecom și Unite ai șansa să te bucuri de:

  • premii zilnice – 119 seturi de cadouri ce conțin: rucsac, umbrelă, cană termos și cartelă unite cu internet;
  • premii săptămânale – 8 biciclete;
  • premii de valoare – trei Automobile Chevrolet Aveo;

Toamna îi adună pe toți cei dragi împreună. Urmărește emisiuni și filme captivante alături de familie cu Televiziunea Digitală ITPV de la Moldtelecom, pentru seri de toamnă calde. 154 de canale TV, dintre care 22 în format HD, funcții interactive – pauză, reluare, înregistrare, ghid electronic de programe îți vor oferi o nouă experiență de vizionare a televiziunii obișnuite. În plus, acum ai serviciul inovator Multiscreen inclus, care îți permite să iei televiziune de acasă cu tine oriunde te-ai afla.

Simte-i alături și pe cei dragi care îți sunt departe. Cu Internet fix de la Moldtelecom, cel mai rapid și stabil din țară, te bucuri cu adevărat de o comunicare fără întreruperi. Trăiești de asemenea, o experiență inedită de vizionare a clipurilor video, descărcare filme, jocuri online și navigare pe rețele de socializare, toate concomitent fără nici o dificultate.

Extragerile în cadrul Tombolei, vor fi efectuate conform graficului indicat în Regulament, iar câștigătorii vor fi contactați de reprezentanții companiei. Regulamentul tombolei este disponibil în varianta electronică pe site-ul www.moldtelecom.md.

Toți cei care fac parte din cea mai mare rețea națională – Moldtelecom, având conectat unul din serviciile de: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală se bucură de o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

Pentru detalii suna acum la 1181.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente