Cum va arăta viitorul? Află răspunsul la „FuturITy”, un offline unde se va discuta despre noile tehnologii

1
Foto: app.pelorous.com

Te întrebi cum arată viitorul? Dacă da, atunci trebuie să participi la evenimentul de mai jos. Pe data de 30 octombrie, începând cu ora 13.00, se va desfășura un nou offline DeveloperMD. Genericul celei de-a noua ediție este de „FuturITy”.

În acest an, organizatorii au pregătit cel mai mare offline cu speakeri din Moldova și din străinătate. Se va discuta despre ceea ce se va întâmpla cu tehnologiile mâine și poimâine. Se va vorbi atât tema software-ului, cât și hardware-ului. Vorbitorii interesanți din Moldova si Ukraina vor împărtăși viziunea lor asupra viitorului tehnologiilor cu toți vizitatorii evenimentului.

Offline-ul va fi împărțit în 2 părți: partea de bază cu prezentări și after-party cu bere și muzică. Prima parte va avea loc în hotelul VisPas, a doua – până când este un loc secret. În scurt timp autorii inițiativei urmează să facă publice și alte surprize de la eveniment.

Într-o sală confortabilă și încălzită, veți servi biscuiți cu ceai și cafea delicioasă, apă, sucuri, ceai. Și, desigur, veți beneficia de prezența unor oameni interesanți. De asemenea, în cadrul offline-ului veți avea parte de nenumărate distracții.

Bilete poate fi procurate online pe iticket.md. Numărul e limitat de capacitatea sălii hotelului VisPas. Biletul cumpărat vă dă dreptul la:
– participarea la toate prezentările din cadrul Offline;
– gratuite ceai-cafea-prăjituri-bomboane-placinte din cadrul Offline;
– participarea la after-party cu o cină ușoară inclusă, concursuri și concert.

Prezentările pot fi în limba română, rusă și engleză. Urmăriți pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu noutățile acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente