Recomandări #diez: Lista locațiilor din Chișinău unde poți juca fotbal în sală

IMG_2611
Foto: Andrei Anghelov

Fotbalul este sportul practicat de toate persoanele, indiferent de gen și vârstă. Cei care vor să joace un meci de fotbal cu prietenii trebuie să știe că au nevoie doar de dorință, o pereche de adidași și câțiva prieteni care iubesc acest sport. Pentru toți pasionații de fotbal, noi am selectat câteva dintre terenurile din Chișinău unde puteți să vă petreceți timpul liber cu prietenii la o partidă de fotbal, fiind feriți de soare, vânt și ploaie.

Complexul Sportiv al USMF

 

PC: usmf.md

Complexul Sportiv al Universității de Medicină și Farmacie se află în sectorul Buiucani și oferă spațiul său pentru echipe de toate vârstele. Doritorii sunt invitați cu propriile mingi, care să corespundă dimensiunilor și caracteristicilor fotbalului de sală.
Prețul pentru o oră de joc este de 500 de lei.
Nr. de contact: 069572762 pe str. N. Testemițanu 25/4

Complexul Sportiv al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport

 

P.C. Andrei Anghelov

În sectorul Râșcani puteți închiria sala Complexului Sportiv al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Sala se deschide la ora 8 dimineața în fiecare zi și se închide la 22.30. Aceasta are o acoperire tradițională pentru futsal și jucătorii sunt rugați să aibă încălțăminte corespunzătoare pentru a evita traumele.

Prețul pentru o oră de joc este de 600 de lei.
Nr. de contact: 079765667, str. Andrei Doga 22

Alexia

 

La Botanica, Centrul Fitness ALEXIA oferă în chirie sala de fotbal pentru prețul de 500 de lei ora. Sala este încăpătoare și bine iluminată.

Nr. de contact: 079414011, str. Gagarin 14

CSCT Buiucani

 

2AAD0520-5CAC-4ECB-9419-19403E982FF6

CSCT Buiucani oferă un teren pe iarbă artificială care este acolerit de vânt, ploaie și soare. Chiria terenului pentru o oră e de 250 de lei. Doritorii îl pot frecventa zilnic între orele 09.00 și 23.00.

Nr. de contact: 069115865, str. Ghidighici 1/2

Gonvaro

 

PC: gonvaro-sportclub.md

Clubul sportiv Gonvaro dispune de o sală de sport cu sisteme de ventilare, aer condiționat și iluminare perfecte care asigură clienților desfășurarea jocurilor sportive în condiții confortabile. În această sală se organizează competiții și antrenamente de baschet, volei, futsal, handbal, badminton și alte discipline sportive. Arenda sălii pentru o oră va costa 250 de lei, iar pentru două – 450 de lei.

Nr. de contact: 079504058, str. Cornului, 5/4, or. Chișinău

***

Dacă mai cunoașteți săli, așteptăm sugestiile voastre în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente