Maximum utilitate și comoditate! Internet, Televiziune Digitală IPTV și un televizor performant în oferta unică pe piață, de la Moldtelecom

600×400-ro

Viitorul este deja acum cu televiziunea digitală de la Moldtelecom. Vizionează cele până la 147 de canale cu conținut divers, o mulțime în format HD, utilizează funcțiile interactive – toate acestea la un televizor performant. Modtelecom îți propune – Toshiba HD 32″ 32S1645EV LED în rate la doar 380 lei/lună la conectarea serviciilor de Internet fix sau Internet fix cu Televiziune digitală, pentru a savura cu adevărat toate posibilitățile televiziunii tale.

Nu mai trebuie să te preocupi de combinarea serviciilor cu dispozitivele compatibile cu acestea. Moldtelecom îți aduce soluția optimă  în așa fel încît să descoperi împreună cu familia televiziunea într-un format absolut nou. Savurați emisiuni captivante și rămîneți activi în rețeaua de Internet pentru a petrece cît mai plăcut timpul alături de cei dragi. În plus, trăiește emoții plăcute de la vizionarea înregistrărilor video, fotografii din arhiva personală direct de pe dispozitivul de stocare USB prin intrările HDMI ale noului tău televizor Toshiba, cu oferta unică de la Moldtelecom.

Uită de conectările plictisitoare care consumă timp, instalări și setări – lasă aceasta parte pe seamă profesioniștilor companiei Moldtelecom. Savurează imagini de înaltă calitate, culori vii și o experiență complet nouă de la vizionarea canalelor TV preferate.

Alege serviciile de televiziune digitală de la Moldtelecom și bucură-te de tehnologia viitorului. Ai o mulțime de funcții, precum pauză, reluare, înregistrare, ghid electronic de programe etc. care îți transformă vizionarea obișnuită a televiziunii în una interactivă. În plus, serviciul Multiscreen inclus în abonament și îți permite să urmărești filmele, programele îndragite oricînd și oriunde te-ai afla.

Toți cei care fac parte din cea mai mare rețea națională – Moldtelecom, având conectat unul din serviciile de: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală se bucură de o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

Pentru detalii suna acum la 1181.

www.moldtelecom.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente