(video) 40 de filme care au ieșit în 2016 și pe care poți să le privești într-un weekend ploios

14676596_1709868286003858_3157754260616118272_n

Ce poate fi mai potrivit pentru un week-end ploios și mohorât decât un bol imens de pop-corn cu sare sau unt și un film bun. Cinefilii au avut parte în acest an de o serie de sequel-uri la filme celebre, dar şi filme noi, care par a fi extrem de interesante. Așa că ți-am pregătit o listă cu 40 de filme perfecte pe care le poți viziona în weekendurile ploioase și răcoroase din această toamnă.

#1. Independence Day: Resurgence

După ce Ziua Independenței a redefinit genul filmului eveniment, următorul capitol oferă un spectacol global la scară inimaginabilă. Folosind tehnologie extraterestră recuperată, națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei. Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor. Numai ingenuitatea câtorva bărbați și femei curajoși poate salva lumea noastră de la dispariție.

Pentru regizorul Roland Emmerich, ZIUA INDEPENDENȚEI: RENAȘTEREA înseamnă revenirea la universul pe care el și coscenaristul și producătorul Dean Devlin l-au creat acum douăzeci de ani. Au capturat fulgerul cinematic într-o sticlă—electrizând publicul din întreaga lume cu drama, acțiunea, umorul, personajele de neuitat și un discurs prezidențial care este citat și în ziua de azi.

#2. Fantastic Beasts And Where To Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

#3. The BFG

Talentele a doi dintre cei mai talentați povestitori din lume – Roald Dahl și Steven Spielberg – se vor combina pentru prima oară pentru a aduce pe marile ecrane iubita carte pentru copii „Marele Uriaș Prietenos”, devenită o lucrare clasică a genului.

Regizată de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil şi gentil.

Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească.

#4. Eddie The Eagle

Inspirat din situații reale, EDDIE VULTURUL este o poveste pozitivă despre Michael „Eddie” Edwards (Taron Egerton), un săritor cu schiurile britanic, curajos, dar neobișnuit, întotdeauna încrezător în forțele proprii – chiar și atunci când întreaga națiune nu-i mai dădea nicio șansă.

Cu ajutorul unui antrenor rebel și carismatic (jucat de Hugh Jackman), Eddie cucerește inimile fanilor din întreaga lume, cu prestația improbabilă și istorică de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary, din 1988.

De la producătorii filmului Kingsman: The Secret Service, Eddie Vulturul îi are în distribuție pe Taron Egerton în rolul lui Eddie, novicele tenace.

#5. Billy Lynn’s Long Halftime Walk

Filmul are ca fundal viața unui erou al Războiului din Irak și al colegilor săi, forțați să retrăiască ororile unui război ce a făcut din ei niște celebrități, dar continuă să îi lipsească de cei mai frumoși ani ai vieții.

#6. Deadpool

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

#7. Everybody Wants Some

Everybody Wants Some!! estep ovestea câtorva studenți din echipa de baseball a facultății care fac primii pași spre viața de adult, experimentând libertățile și responsabilitățile specifice „oamenilor mari”.

#8. Star Trek Beyond

De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului.

#9. X-Men: Apocalypse

După succesul obținut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-MEN: APOCALYPSE, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original – Apocalypse.

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească.

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

#10. Warcraft

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

#11. Batman V Superman: Dawn Of Justice

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

#12. Jason Bourne

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

Alături de Matt Damon îi vom vedea pe Alicia Vikander, Vincent Cassel și Tommy Lee Jones, și ne vom reîntâlni cu Julia Stiles. Producători sunt Frank Marshall și Jeffrey Weiner, de la Captivate Entertainment, alături de Greengrass, Damon, Gregory Goodman și Ben Smith. Bazat pe personajele create de Robert Ludlum, scenariul e scris de Greengrass și Christopher Rouse.

#13. Captain America: Civil War

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

#14. Midnight Special

Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele său Lucas și de Sarah, fosta soție. Cei patru fugari sunt vânați și de o forță guvernamentală, condusă de Paul Sevier, care vrea de asemenea să folosească abilitățile lui Alton.

#15. Star Wars: Rogue One

Jyn Erso, o mercenara a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viata ei, cand Mon Mothma o va trimite sa fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin si fortele non-aliate, Jyn va realiza ca a intrat in ceva mult mai greu decat credea la inceputul misiunii. Filmul ne va arata o noua parte a francizei Razboiul Stelelor in acelasi univers, dar vazut din alta perspectiva decat cea cu care ne-am obisnuit pana acum.

#16. Suicide Squad

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

#17. Deepwater Horizon

O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar „mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria.

#18. The Secret Life of Pets

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi. Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.

#19. The Legend of Tarzan

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

#20. I.T.

Mike Regan are tot ce și-ar putea dori: o familie frumoasa și fericită și o locuință inteligentă, ultramodernă. Mai mult, compania pe care o conduce e pe cale să dea lovitura. Totul merge bine până când relația lui Mike cu cel mai apropiat consultant al său se strică. Fiica adolescentă a lui Mike începe să fie urmărită, iar întreaga familie este asaltată și hărțuită prin toate mijloacele tehnologice posibile.

#21. Ben Hur

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

#22. 10 Cloverfield Lane

Michelle lasă totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă, curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard (John Goodman) o informează că a supraviețuit unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett (John Gallagher Jr.). Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor?

#23. The Divergent Series: Allegiant

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, puterea de sacrificiu și iubirea.

#24. Shut In

Naomi Watts, dublu nominalizată la Oscar, este protagonista acestui thriller în regia lui Farren Blackburn (Luther, The Blacklist).

O psiholoagă pentru copii duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia rurală și încearcă să-și pună viața în ordine după pierderea soțului ei. Este o femeie puternică, al cărei curaj va fi pus la extremă încercare când, prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putință pentru a salva un băiat care altfel ar dispărea pentru totdeauna.

#25. The Free State of Jones

Acțiunea filmului se desfășoară în timpul Războiului Civil American și îl are în centru pe curajosul fermier Newt Knight, care sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor. Revolta lor a asigurat victoria locuitorilor din Jones County, Mississippi, împotriva Confederației, și a dus la crearea Statului Liber Jones.

Newt Knight s-a remarcat drept o figură rebelă și controversată, a cărui faimă s-a întins dincolo de Răboiul Civil. Căsătorit cu o fostă sclavă, Rachel și trăind într-o comunitate mixtă, acesta s-a implicat cu îndârjire în reconstrucția Sudului, după război.

#26. Alice Through the Looking Glass

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll, creatorul fenomenului literar „Alice în Ţara Minunilor”, noua producţie Disney transcende romanul într-o ecranizare memorabilă a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi.

În noua peliculă Disney o regăsim pe Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska), care şi-a petrecut ultimii ani păşind pe urmele tatălui ei şi navigând pe mări. Când se reîntoarce în Londra, ea găseşte o oglindă magică şi astfel revine pe tărâmul fantastic din Underland, unde îi regăseşte pe prietenii săi: Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) şi Pălărierul Nebun (Johnny Depp), care nu e în apele sale.

Astfel, Mirana (Anne Hathaway) o trimite pe Alice într-o expediţie pentru a împrumuta Cronosfera, un glob metalic din camera Marelui Ceas, care controlează întregul timp. Reîntorcându-se în trecut, ea se întâlneşte cu prieteni şi duşmani în diferite momente ale vieţii lor, intrând într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe Pălărier înainte ca timpul să se scurgă.

#27. The Finest Hours

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinși în interiorul pupei ce s-ascufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supraviețui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

Între timp, după ce vestea dezastrului ajunge la stația US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofițerul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operațiune îndrăzneață de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neșansei copleșitoare, patru bărbați, conduși de Căpitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat și puține unelte de navigație, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălțime și vânt cu forța unui uragan.

#28. The 5th Wave

Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populația și a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră.

#29. The Whole Truth

Filmul urmărește încercările unui avocat al apărării de a dovedi nevinovăția clientului său adolescent, acuzat că și-a omorât tatăl miliardar.

#30. Me Before You

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

#31. The Light Between Oceans

The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

#32. Sully

Filmul biografic produs în format 3D de către studiourile Warner Bros îl are în scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta îl va portretiza pe eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

#33. The Shallows

În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

#34. Now You See Me 2

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

#35. The Dressmaker

Acțiunea e plasată în anii ’50 și urmărește povestea lui Myrtle „Tilly” Dunnage, o femeie care revine în orășelul natal din Australia să-și îngrijească mama bolnavă. De când a plecat de acasă, acuzată pe nedrept de crimă, Tilly a devenit la Paris expertă în croitoria houte couture. Înarmată cu mașina ei de cusut și cu simț estetic, Tilly se va răzbuna pe cei care i-au greșit și îi va transforma pe localnici australieni cu ajutorul creațiilor ei vestimentare.

#36. Genius

Filmul spune povestea lui Perkins, Colin Firth, un publicist renumit al editurii Scribner, care a lucrat cu genii ale literaturii precum F. Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway sau Thomas Wolfe, cel pe care îl portretizează Jude Law. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

#37. Fathers and Daughters

Jake Davis e un scriitor premiat cu Pulitzer pentru cărțile inspirate de fiica sa, Katie, pe care o alintă Cartofel. Rămas văduv, Jake e debilitat de boală și nevoit să-și lase fiica în grija unor rude, pentru a se interna. 27 de ani mai târziu, Katie se chinuie să învețe să iubească, căci relația cu tatăl i-a creat o teamă puternică de abandon.

#38. Kung Fu Panda 3

După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

#39. Colonia

Colonia este un thriller politic ce are ca subiect lovitura de stat din Chile, din 1973, în urma căreia președintele Salvador Allende a fost înlăturat de la putere. Manevra militară, realizată cu sprijinul CIA, a fost una cu consecințe sângeroase pentru populația din Chile – a fost numit primul „9/11” – dar și unul dintre momentele cheie ale Războiului Rece, prefigurând supunerea către grupul de economiști neoliberali americani în frunte cu Milton Friedman.

Watson și Brühl îi interpretează pe Lena și Daniel, doi îndrăgostiți atrași în harababura politică declanșată de implicarea americană în lovitura de stat. Lena este obligată să se alăture unui cult din regiunea sudică chiliană numită Colonia Dignidad, crezând că acolo este ținut Daniel, răpit de poliția secretă. „Colonia” se descrie drept o misiune caritabilă organizată de predicatorul Paul Schäfer, însă ascunde de fapt o mulțime de secrete. Filmul are la bază o poveste adevărată.

#40. Manhattan Night

Porter Wren, jurnalist la un tabloid, are un apetit imens pentru scandal. Scrie despre tot ce se vinde în ziua de azi: crime, tragedii și scandaluri. Acasă, Porter este un soț și un tată dedicat. Însă în momentul în care Carolina, o străină seducătoare, îi cere să investigheze o crimă nerezolvată, Porter este atras într-un joc al obesiei sexuale și al șantajului. Intrat într-o situație dificilă, Porter riscă să piardă totul, slujba, soția, până și propria viață.

Vizionare plăcută!

Bonus

#41. Captain Fantastic

Într-o pădure izolată din nord-vestul Americii, trăind izolat de societate, un tată devotat și-a consacrat întreaga viață creșterii și educației celor șase băieți care s-au transformat în niste adulți extraordinari. Însă, în momentul în care familia este lovită de destin, aceștia se văd nevoiți să abandoneze acest paradis pe care tatăl l-a creat pentru ei cu atâta dificultate. Descoperirea lumii exterioare îl va determina pe tata să-și pună o mulțime de întrebări cu privire la metodele sale de educație și să se îndoiască de tot ce i-a învățat până în prezent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente