Tinerii interesați de producerea filmelor documentare pot participa la un atelier de creație în Ucraina

up9j4ezynj

Regizorii, producătorii de filme documentare și reprezentanți ai ONG-urilor din Ucraina, Moldova, Georgia, Armenia și Germania sunt invitați în perioada 13 – 20 noiembrie să participe la un atelier de creație în Ucraina.

În discuțiile sociale și politice există un interes tot mai mare pentru filmele documentare, rapoarte, campanii politice vizuale. Astăzi, prin rețelele de socializare, astfel de materiale pot fi distribuite la nivel național și internațional foarte repede, fără costuri și cu o acoperire largă.

La acest atelier, se vor reuni tineri din diferite țări, care au un interes sporit pentru acest domeniu, și vor discuta, analiza producția și distribuția video în diferite contexte.

Atelierul se desfășoară timp de 7 zile și este ținut în engleză. Evenimentul este organizat de Trans-Film-Vertrieb, o companie germană de producere a filmelor documentare, și este finanțat de Oficiul federal extern al Germaniei.

20 de participanți vor fi selectați pentru a veni la Odessa. Organizatorii vor acoperi călătoria, cazarea și mesele în timpul atelierului.

Pentru înregistrare, este nevoie de:

# CV;

# Un eseu (max 600 de cuvinte) despre o problemă politică din țara de origine a participantului.

Dosarul trebuie trimis la adresa [email protected] până pe 20 octombrie, 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente