(foto, video) Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat într-un câmp din România. O pasageră a decedat

carnagiu_comarna_1_
Foto: BZI.ro

Microbuzul, în care se aflau șapte pasageri basarabeni, s-a răsturnat chiar înainte de dealul de la Raducaneni, județul Iași. Din primele informații,se cunoaște că șoferul vehiculului nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, scrie bzi.ro.

Șapte pasageri au necesitat îngrijiri medicale, dintre care unul se afla în stare deosebit de gravă. Mai multe echipaje medicale de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanta Județean (SAJ) Iași și SMURD au ajuns la fața locului.

Este vorba despre o dubiță Mercedes Sprinter, care este distrusă în totalitate, iar bagajele sunt împrăștiate în jurul autoturismului. Circulația se desfășoară cu dificultate, iar polițiștii încearcă dirijarea traficului. Victima grav rănită este o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost proiectata în aer prin trapa microbuzului.

Medicii care au ajuns la fata locului au constatat ca femeia intrase deja în stop cardio-respirator, aceștia aplicându-i manevre de resuscitare. În ciuda eforturilor supra-omenești făcute de medicii care timp de zeci de minute au încercat să o aducă la viață pe femeia rănită cel mai grav din accident, nu s-a mai putut face nimic, iar aceștia au constatat decesul.

O mașină a Institutului de Medicina Legala (IML) a ajuns la locul tragediei pentru a transporta trupul neînsuflețit al femeii la morgă. Ceilalți șase pasageri au fost transportați de ambulanțe la Spitalul Județean de Urgente „Sfântul Spiridon” din Iași, dintre care doi la Spitalul Clinic de Urgente „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcool-test iar rezultatul a ieșit negativ. Microbuzul nu aparține nici unei firme de transport, cel mai probabil fiind vorba despre o cursa ocazională. La fața locului au intervenit și criminaliștii, care alături de polițiști din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări.

carnagiu_comarna_1_

carnagiu_comarna_17_

carnagiu_comarna_9_

carnagiu_comarna_14_

carnagiu_comarna_8_

carnagiu_comarna_7_

carnagiu_comarna_5_

carnagiu_comarna_4_

carnagiu_comarna_3_

carnagiu_comarna_2_

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente