(video) Viral pe Youtube. Un iPhone7 găurit în glumă cu bormașina, luat prea în serios de utilizatori

iphone-7-headphone-jack-drill
Foto: fossbytes.com

Un clip video în care este prezentată, în glumă, o tehnică inedită prin care se poate găsi portul clasic pentru căști la noul iPhone7, a adunat aproape 10 milioane de vizualizări într-o săptămână, dar și numeroase comentarii negative de la cei care au pus în aplicare această metodă, potrivit Agerpres.

În filmarea devenită virală pe Youtube se observă cum un telefon Apple iPhone7 este găurit cu o bormașină în partea de jos pentru a face loc jack-ului de la căștile audio obișnuite. Deși pare greu de crezut, mulți dintre cei care au accesat clipul video au scris că au încercat această metodă.

Inițiatorul clipului pretinde că prin această tehnică poate fi găsit portul secundar care este ”ascuns”. ”Acest clip video este pentru cei care nu vor să dea 159 de dolari pe AirPods sau să conecteze căștile la un adaptor de fiecare dată când vor să asculte muzică”, spune autorul, recunoscut pentru clipurile sale în care distruge diverse gadgeturi. După ce este făcută gaura, se aude o melodie, însă aceasta vine de la boxe, nu de la căști, mai arată sursa citată.

Noul smartphone iPhone7 a fost criticat de mulți dintre fanii Apple deoarece producătorii au înlocuit portul clasic pentru căști cu portul Lightning.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente