Implică-te în dezbateri! Cel mai bun proiect de voluntariat al anului 2015 revine cu „Debate of Thrones”

14484815_1090447751010168_4451548718422171756_n
Foto: Debate of Thrones

Debate Academy, cel mai bun proiect de voluntariat al anului 2015, vă invită să participați la o nouă ediție a proiectului de mentorat. Cei interesați de dezbateri pot aplica pentru un curs de instruire în domeniu, care se va finaliza cu un turneu de debate între participanți.

Asociația Națională de Dezbateri Academice din Republica Moldova (ANDA) lansează cea de a IV-a ediție a proiectului de mentorat.

Debate of Thrones”, denumirea generică pentru a patra sesiune a proiectului, este destinată tuturor elevilor claselor a IX-a – a XI-a din Chişinău, care doresc să învețe să gândească strategic şi obiectiv, să devină toleranți față de diverse puncte de vedere, să se exprime coerent şi argumentativ pe teme divergente şi să-şi sporească încrederea în propriile forțe. Astfel, toți doritorii sunt invitați să devină parte a familiei ANDA și să se înroleze într-o cursă palpitantă a jocurilor de dezbateri.

Proiectul va dura două luni (8 lecții) pe parcursul cărora participanții vor avea parte atât de ore teoretice – instruire în domeniul dezbaterilor, predate de mentori – cât şi de zile în care vor practica debate-ul.

De data aceasta, perticipanții se vor repartiza pe echipe sau mai bine spus „clanuri”, care la finalul cursului vor concura între ele la Marele Turneu, organizat cu scopul de a defini abilitățile de debater ale fiecăruia.

Cei interesați pot aplica aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente