(foto) Un tânăr a încercat să facă contrabandă cu 10 mii de pachete de țigări, pe cale aeriană

2
Foto: Photo Credit: border.gov.md

Un tânăr de 30 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce transporta 10 000 pachete de țigări peste frontieră. Țigările de marca Ashima, precum și un motodeltaplan erau aranjate în 15 cutii. Acestea urmau să ajungă în România cu ajutorul aparatului de zbor.

Cazul s-a petrecut ca urmare a acțiunilor speciale de investigații și de urmărire penală, efectuate în cadrul cauzei penale pe faptul contrabandei cu produse de tutungerie din Republica Moldova în România, sub coordonarea Procuraturii Generale, polițiștii de frontieră au reușit să identifice un grup de cetățeni moldoveni care ar fi implicat într-o schemă de trecere ilegală a țigărilor peste frontieră, pe calea aerului.

Photo Credit: border.gov.md

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute în baza unei informații operative, ofițerii de investigații și urmărire penală din cadrul Departamentului Poliției de Frontieră au acționat pe mai multe direcții de deplasare care duceau spre zona de frontieră din sudul țării. În acest sens, pe traseul R3 Chișinău-Hîncești, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un mijlocul de transport de model Mercedes Vito, care tracta o semiremorcă. Tânărul s-a abținut de a da declarații la cele depistate.

Angajații Poliției de Frontieră continuă să realizeze un spectru larg de acțiuni, în vederea stabilirii și tragerii la răspundere a persoanelor implicate și elucidarea tuturor circumstanțelor.

Photo Credit: border.gov.md
Photo Credit: border.gov.md
Photo Credit: border.gov.md
Photo Credit: border.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente