FLEX Moldova te invită să afli cum poți învăța gratuit în SUA sau 23 de motive pentru a studia într-un liceu american

14483577_10205804350582785_583458400_n

Vrei să înveți în Statele Unite absolut gratuit? Sau să descoperi locuri noi și să îți faci prieteni din orice colț al lumii? Ești gata explorezi cultura americană la ea acasă? Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional te invită pe 1 octombrie, ora 12:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, la prezentarea Programului de schimb academic FLEX 2017 – 2018.

The Future Leaders Exchange (FLEX) oferă elevilor care studiază la liceu, oportunitate de a cunoaște mai multe despre oamenii și cultura din Statele Unite ale Americii în cadrul acestui schimb internațional în timp ce studiază la un liceu din SUA și trăiesc într-o familie gazdă SUA.

Programul este finanțat în întregime de Guvernul SUA şi oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a petrece un an academic în SUA absolut gratuit.

Participanții îşi vor face studiile în unul din liceele din SUA şi vor trăi comunitatea americană. Programul se petrece în bază de concurs deschis, finaliștii fiind selectaţi de către o comisie independentă din SUA, alcătuită din experţi în domeniul învățământului internațional şi al schimbului academic.

Vino pe 1 octombrie pentru a descoperi cele 23 de motive pentru a aplica la programul de burse FLEX și pentru ai cunoaște pe absolvenții FLEX și experiențele acestora din SUA.

Găsește evenimentul pe Facebook și nu uita să uita să inviți și prietenii tăi.

În anul 2016 FLEX Moldova este la cea de a 23-a ediție. Începând cu anul 1993, în Republica Moldova circa 850 de elevi din toată țara au beneficiat de bursa FLEX.

Pentru mai multe detalii accesează: www.americancouncils.md 

Sau ne găsești la numărul de telefon: 022 24 16 64

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente