Află paşii pe care trebuie să-i parcurgi ca să fii admis la universităţile de top din SUA

14100493_10209019488717937_2619608700176193390_n
Foto: Elena Plescan - Prima câștigătoare a SEED Grant

Western NIS Enterprise Fund (Fondul Occidental de Antreprenoriat din SNI) vă invită la evenimentul SEED Grant Opportunities ca să aflați mai multe detalii despre bursa SEED Grant și oportunitățile pe care acest program îl oferă potențialilor studenți. Evenimentul va avea loc în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand, sala Blu Lounge în data de 1 octombrie 2016, la orele 10:30.

În cadrul evenimentului participanţii vor afla din primele surse despre cum pot obţine o bursă SEED Grant, despre paşii parcurşi pentru a fi admişi la universităţile de top din SUA dar şi despre importanţa studiilor internaţionale calitative. Tot aici aceştia vor avea ocazia să afle cum să devii candidatul perfect pentru un program MBA şi ce plusuri le oferă absolvirea lui.

Invitați speciali al evenimentului sunt Polina Ceastuhina, producător creativ, FloAgency, Dumitru Slonovschi, director, Magenta Consulting, și Olesya Kuralov, instructor pentru examenele GMAT, TOEFL și SAT. De asemenea, vom avea încă un invitat notoriu, care a absolvit Harvard University și deja de mai mulți ani implementează cunoștințele acumulate acolo, în Republica Moldova.

SEED Grant este o bursă oferită studenților din Republica Moldova şi Ucraina care au fost admişi pentru a studia programul MBA la secția zi la una din top 50 de universităţi de top din SUA. Bursa acoperă până la 100% din costurile de școlarizare, iar după absolvire beneficiarii trebuie să lucreze minim 3 ani în Republica Moldova sau Ucraina. Acest lucru va contribui la dezvoltarea economiei Moldovei și integrarea acesteia în economia mondială.

„Scopul principal al programului SEED Grant este creșterea numărului de businessmanageri profesioniști din Ucraina și Moldova. Noi oferim granturi candidaților din aceste 2 țări care doresc să beneficieze de formare în una dintre top 50 programe MBA din SUA, și care sunt de acord să se întoarcă și lucreze cel puțin 3 ani în țara de baștină”, a menționat Roman Tychkivskyy, managerul programului Western NIS Enterprise. În toamna anului 2016, Elena Plescan, cetățeancă Republicii Moldova, deja a început să-și facă studiile la una dintre universitățile de top din SUA.

***

Fondul Occidental de Antreprenoriat din SNI (WNISEF) este un fond regional, primul de felul său, de investiții private în Republica Moldova și Ucraina. WNISEF investește cu succes în întreprinderile mici și mijlocii din regiune deja de două decenii. În prima jumătate a anului 2014, WNISEF și-a sistat activitatea de investiții comerciale și a direcționat fondurile disponibile către promovarea politicilor și practicilor care sprijină dezvoltarea sectorului privat. Una din inițiativele WNISEF este programul SEED Grant, care este conceput pentru a oferi ajutor financiar persoanelor înzestrate cu aptitudini manageriale din Republica Moldova și Ucraina, care sunt admiși în unul din programele de MBA americane din Top 50 și care se angajează se revină în țara lor de origine și să-și investească acolo talentele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente