(video) Dacă îi cunoașteți, informați imediat Poliția! Trei tineri au furat un portmoneu dintr-o benzinărie

nve00042-700×352
Foto: Poliția Capitalei / captură video

Trei tineri necunoscuți sunt căutaţi de către forțele de ordine, fiind suspectați de furt. Polițiștii acumulează toate informațiilor necesare în vederea identificării şi localizării lor, iar persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să informeze dispeceratul IP Râşcani la numărul de telefon: 0 22 44-61-00 sau 902.

Cazul a avut loc la o stație de alimentare cu petrol din sectorul Râşcani al Capitalei, când trei necunoscuţi intră pentru a face cumpărături. La un moment dat, unul dintre clienți comunică operatorului că pe tejghea a fost lăsat fără supraveghere un portmoneu. Respectiv unul din cei trei indivizi se apropie şi susține că îi aparține, după care iese grăbit din local.

Ulterior s-a constatat că portmoneul nu-i aparține, după ce proprietarul s-a adresat la Poliție. Potrivit lui, în portmoneu se afla bani în sumă de 1 500 lei şi un telefon mobil de model “Samsung S 7”.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar făptașul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente