Cum să îți cucerești managerul la angajare? Interviu cu Alla Vengher, Alexandru Bordea și Lucia Berdos

articol

Mulți dintre cei care sunt în căutarea unui job tot ghicesc dacă vor fi sau nu angajați, având deja o experiență și o facultate în spate. Se întâmplă însă ca aceste criterii să nu îi convingă pe manageri, care se ghidează după anumite principii când recrutează personal.

Alla Vengher, restauratoare și proprietara mai multor localuri din Chișinău, de exemplu, este atentă la sclipirea din ochii potențialului angajat, la schimbarea frecventă a locurilor de muncă și la comportamentul din timpul interviului de angajare.

Un alt angajator de top, Alexandru Bordea, co-fondator al „Angry Business”, se bazează pe intuiție în procesul de selecție a angajaților. De asemenea, Alexandru evaluează minuțios abilitățile și cunoștințele candidatului la tema pentru care e angajat.

O altă angajatoare pe care am întrebat-o despre detaliile care contează la recrutare este Lucia Berdos, patroana BERD’s Design Hotel. În opinia Luciei Berdos, un manager bun va pune preț pe cunoștințele angajatului și pe experiența acumulată, dar și pe capacitatea de a lucra în echipă.

Aflați în materialul ce urmează și alte criterii importante care vă pot crește șansele de angajare. De asemenea, primiți sfaturi valoroase de la angajatori cunoscuți și vedeți ce așteptări au ei față de candidați.

Articolul integral pe jobs.diez.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente