(video) Simion Caragia, băiatul cu chip de poveste din Nisporeni, a oferit cel mai emoționant moment la X Factor

1474752151761caf3b

Simion Caragia are 21 ani şi vine din Timișoara, de loc fiind din Republica Moldova, Nisporeni. A decis să participe la X Factor și este determinat să câștige marele premiu. Tânărul a impresionat juriul cu vocea sa determinându-i să-i acorde patru de „DA”.

Simion se caracterizează ca o fire pozitivă. Face orice legat de teatru, muzică sau artă și nu se vede făcând altceva. A terminat facultatea de teatru, lucru care l-a și ajutat să-și mascheze emoțiile pe scenă.

„Îți mulțumesc!” a fost expresia folosită de toți membrii juriului la finalul unui moment incredibil, dublat de o tristă poveste de viață trăită de moldoveanul venit în România să uite tragedia care i-a marcat copilăria. A scăpat o singură mărturisire înainte de a-și începe momentul: „Toată lumea m-a întrebat ce melodie i-aș dedica surorii mele care s-a stins în urmă cu ceva timp. „Oy, moroz, moroz” (O îngheț, îngheț) este piesa”. Apoi s-a așternut liniștea, iar vocea lui Simion Caragea a răsunat asemenea unui strigăt de disperare…

Ulterior, Ștefan Bănică Jr l-a rugat să interpreteze și o piesă cu negativ ca să vadă dacă simte ritmicitatea. La cea de-a doua prestație, Simion a optat pentru piesa Lady de Kenny Rogers.

Delia: Ai creat pe scenă cel mai sensibil moment din tot sezonul X Factor. Eu nu am simțit sau văzut asta niciodată. Felicitări! Îți mulțumesc mult.

Carlas Dreams: Aș vrea să-ți spun ceva de emoție și energie, dar nu pot să-ți spun nimic decât felicitări și merci pentru acest moment. A fost foarte pătrunzător.

Ștefan Bănică Jr.: Mi-aș fi dorit ca la vârsta ta, eu să fi avut această stăpânire de sine și această maturitate artistică pe care o ai tu. Uitându-mă înapoi, mi-aș fi dorit chestia asta. Băiatul ăsta nu a făcut nimic. A sta pur și simplu și a umplut toată scena – un singur om. Asta înseamnă un moment artistic. Și e pentru prima oară când spun și eu în acest sezon unui concurent: Mulțumesc!

Horia Brenciu: Eu îți dădeam DA după prima melodie acapela, pentru că inima ți-am simțit-o mult mai puternică acolo, când erai tu, microfonul și Lenuța.

Patru de „DA” pentru o voce superbă și un tânăr fascinant.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente