Maia Sandu: „Alegerile vor fi fraudate dacă va câştiga candidatul guvernării”

1facebook.com/ Maia Sandu

Dacă fotoliul de preşedinte va fi câștigat de candidatul guvernării, aceasta va însemna că alegerile au fost fraudate. Declaraţia a fost făcută îde către preşedinta PAS, Maia Sandu ,în cadrul emisiunii  „Puterea a patra” de la postul de televiziune N 4, transmite IPN.

Maia Sandu consideră că nu este exclus ca prezidenţialele să le câştige cineva din „opoziţia comodă”, însă va trebui să treacă ceva timp ca oamenii să înţeleagă că acesta este omul lui Vlad Plahotniuc.

Potrivit preşedintei PAS, Igor Dodon şi Iurie Leancă sunt candidaţii din „opoziţia comodă”. „Igor Dodon are şanse să câştige, deoarece o bună parte din electorat crede că acesta doreşte bine oamenilor. Dar Dodon este omul lui Plahotniuc, el nu este independent. Dodon are probleme cu justiţia, iar justiţia este controlată de Plahotniuc. Şi Iurie Leancă este un candidat acceptat de Plahotniuc. El nu înţelege că cu o guvernare coruptă nu faci integrare europeană”, a declarat Sandu.

Solicitată să se expună asupra reţinerii celor 15 magistraţi învinuiţi de spălare de bani, Maia Sandu a opinat că asistăm la o luptă dintre clanurile mafiotice, care ar putea fi oprită de un preşedinte integru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente