(video) 13 seriale noi pe care să le urmărești începând cu această toamnă

abc
Foto: Secvență din Designated Survivor

Toamna este anotimpul ploios și rece când ne place să petrecem mai mult timp în casă. Și fiindcă toamna aceasta multe seriale își au premiera, vă recomandăm un top realizat de metropotam.md, al celor mai noi și mai interesante seriale din această toamnă.

#1. Westworld. Premiera: 2 octombrie

Acțiunea serialului, inspirat după o povestire de Michael Crichton, pe care aceasta a ecranizat-o in 1973, are loc într-un viitor îndepărtat, într-un parc de distracții tematic cu roboți. Mai exact, este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, ce țin locul animalelor ți locuitorilor, și in care vizitatorii dependenți de adrenalină și suspans își pot satisface dorințele. Doar că lucrurile se schimbă radical atunci când roboții încep să vâneze oamenii.

#2. Divorce. Premiera: 9 octombrie

Sarah Jessica Parker se întoarce la HBO într-un serial complet diferit de cel care a consacrat-o. Divorce este povestea unui cuplu care trece printr-o desparțire lungă și chinuitoare. Alături de Thomas Haden Church, Sarah Jessica Parker întruchipează un personaj matur, interesant, care trece prin clipe dureroase, reușind totuși să păstreze o latură optimistă și amuzantă.

#3. The Case of JonBenet Ramsey

Este vorba despre un caz care a cutremurat SUA în 1990, cel al lui JonBenet Ramsey în vârstă de 6 ani, participantă la concursuri de frumusețe pentru copii. Anul acesta se vor sărbători 20 de ani de la moartea ei, iar seria va fi difuzată timp de o săptămână în perioada 18-25 septembrie.

#4. Gilmore Girls: A Year in the Life. Premiera: 25 noiembrie 2016

#5.Luke Cage. Premiera: 30 septembrie

Un alt personaj Marvel va avea parte de un serial, Luke Cage, un badass misterios pe care abia asteptam să-l vedem în acțiune. Personajul lui Luke Cage a ieșit în evidență pentru prima oară în serialul Jessica Jones. Misterios, cu putere incredibilă și piele impenetrabilă, personajul a ajuns repede în spotlight.

#6. The Great Indoors. Premiera: 27 octombrie

Un reporter matur se adaptează conducerii unei reviste cu jurnaliști foarte tineri.

#7. Pure Genius. Premiera: 27 octombrie

Un miliardar din Sillicon Valley construiește un spital cu tehnologie inovatoare în care rezolve mistere medicale și trateazp boli rare.

#8. The Exorcist. Premiera: 23 septembrie

Bazat pe clasicul din 1973, un preot exorcizează o tănără adolescentă.

#9. No Tomorrow. Premiera: 4 octombrie

O tânără cunoaște un barbat care o convinge să facă toate lucrurile pe care și le-a dorit, un fel de bucket list, înainte de apocalipsa de peste 8 luni și 12 zile.

#10. Timeless. Premiera: 3 octombrie

Un criminal fură o mașină de călătorit în timp. Un om de știință, un soldat și o profesoară trebuie să salveze soarta SUA.

#11. This is us. Premiera: 20 septembrie

Serialul urmărește viața mai multor persoane născute în aceeași zi.

#12. The Good Place. Premiera: 19 septembrie

Dupa un accident o femeie ajunge într-o versiune a vieții de după numita „the good place”.

#13. Designated Survivor. Premiera: 21 septembrie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente