(foto) De astăzi FLY ONE oferă bilete de avion de la 29 euro

1_flyone_imagine_reprezentativa_campanie_29_euro_3

Compania aeriană FlyOne te năuceşte cu o promoţie, lansată cu ocazia Zilei Aviației Civile din Moldova, care include preţuri speciale pentru cursele operate. Promoţia este valabilă în intervalul 19 septembrie – 30 octombrie 2016, având preţurile promoţionale incluse pentru perioada 30 octombrie 2016 – 25 martie 2017.

Astfel, biletele de avion pentru cursa Voronej-Chişinău vor costa de la 29 euro, într-o direcţie, iar doritorii de a călători din Moscova/Domodevo spre Chişinău vor plăti de la 35 euro.

Zborul spre Barcelona va costa de la 50 euro, iar călătorii ce vor să viziteze casa Julietei vor plăti, pentru cursa Chişinău-Verona, 35 euro.

flyone_boarding

Aceeaşi sumă vor scoate din buzunar călătorii la cursele Chişinău-Veneţia şi Chişinău-Parma: 35 euro, într-o direcţie. Biletele pentru cursa Chişinău-Dublin vor costa de la 60 euro, într-o direcţie, doar în perioada inclusă în promoţie.

verona_mega_promo

Biletele pentru cursele promoţionale pot fi comandate atât pe site-ul companiei, www.flyone.aero, cât şi la operatorii autorizaţi.

voronej_mega

FlyOne are, la moment, 11 curse în portofoliu şi este prima companie privată de aviaţie din Republica Moldova, reuşind, în doar câteva luni de la apariţie, să se afirme pe piaţă. O face graţie seriozătăţii cu care tratează transportul de pasageri regulat şi charter, fiind o companie diferită prin dinamica evoluţiei, serviciile acordate şi răspunsul la cerinţele consumatorilor.

flyone_echipaj

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente