(video) Au apărut mai mulți candidați de alternativă la funcția de președinte pe care vei vrea să-i votezi

selfie1
Foto: Dumitru Alaiba

Din 14 septembrie, jurnalista Natalia Morari are o nouă emisiune la TV7 – „Candidat”, unde președintele se va alege din oameni altfel, se va discuta mai mult despre proiecte decât Mâna Moscovei, și se va pune accent pe idei și viziuni, și nu principii și valori.

„E un moment tare emoționant și important pentru mine și întreaga noastră echipă. Mult ne-am gândit cu ce să revenim în sezon nou. Nu vroiam să facem ceea ce ne va băga și mai mult în depresia socială pe care o trăim cu toții. Dacă va este lehamite de politică și chiar vreți o schimbare, fiți cu ochii pe noi începând cu 14 septembrie în cadrul noului proiect CANDIDAT.

Împreună vom construi o realitate paralelă, mult mai simpatică decât cea în care trăim, și vom alege președintele/președinta nu între răul cel mic și mare, ci în baza ideilor și a viziunilor. Mai puțin vom vorbi despre tancuri și mai mult despre proiecte pentru Moldova.

Timp de două luni, vă veți alege un președinte/ o președintă de alternativă în baza televotingului. Aveți din cine alege: Dumitru Alaiba, Sergiu Tofilat, Pasha Parfeni, Mihail Sirkeli, Polina Ceastuhina, Angela Stafii, Ion Luca, Diana Guja, Angelica Frolov, Stefan Gligor, Dumitru Marian si Alla Dontu.

Haideți să spargem formatele. Cine a spus că președinții nu pot arata altfel?” scrie Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Vedeți mai jos prima emisiune.

În următorul sezon de CANDIDAT se va alege primarul capitalei!

Emisiunea va rula în fiecare miercuri începând cu ora 21.00, la TV7, pe Privesc.eu, sau Facebook Live pe pagina de Facebook a emisiunii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente