(video) Adevărata magie se întâmplă aici! „Magic Art” aduce minunile la Shopping MallDova

3

Știm că îți plac misterele, surprizele și… magia, de aceea Shopping MallDova îți oferă un eveniment unic, care te va uimi, te va bulversa, îți va stârni curiozitatea și te va face să te îndoiești de ceea ce-ți văd ochii – „Magic Art”.

Între 15 septembrie – 7 octombrie Centrul Comercial Shopping MallDova devine o arenă pentru cea mai incredibilă expoziție pe care ai văzut-o vreodată. Cele 15 exponate, adevărate instalații magice, te vor magnetiza prin unicitatea lor. Aici vei putea vedea cum se înalță fantomele, vei afla secretul transformării apei în vin și a fierului în aur, dar și misterul celebrului „automaton” jucător de șah, care a învins-o pe Ecaterina II. Vei putea, de asemenea, să-l cunoști și să faci poze cu iepurașul gigantic din pălărie, principalul simbol al trucurilor magice. Tot aici vei vedea o casă bântuită și te vei minuna de iluziile optice care schimbă proporțiile, creează efectul de levitație, utilizează prisma, precum și multe alte lucruri neverosimile.

Expoziția va fi accesibilă pentru toți, în mod gratuit, la orice oră din programul Centrului Comercial. Iar în weekend,între orele 16:00 și 19:00,animatorii în costume magice vor distra publicul, transformând fiecare zi în spectacol interactiv.

Dar nu-ți face planuri pentru data de 17 septembrie, ora 19:00, deoarece nu poți rata punctul culminant al evenimentului – show-ul special de magie cu celebrul iluzionist Bukowski, supranumit „Noul David Copperfield”! Jędrzej Bukowski nu este un magician obișnuit, el este recunoscut în întreaga Europă, deține un doctorat în tehnologie, este autorul expoziției care utilizează tehnologii avansate pentru a demonstra celebre trucuri de magie, iar show-ul său este gândit până la cele mai mici detalii, astfel încât spectatorii se pomenesc într-o altă lume, unde orice este posibil. În plus, cei prezenți vor putea face poze instant și vor participa la concursuri, iar cei mai ingenioși și curioși se vor alege cu premii.

Urmărește-ne și pe pagina noastră oficială de Facebook, unde, pe parcursul expoziției se vor desfășura 3 concursuri tematice, iar participantii vor avea posibilitatea să câștige „Cartea micului magician” cu trucuri nemaipomenite!

Te așteptăm la Shopping MallDova, unde se întâmplă adevărata magie!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente