(video) Internetul inspiră. La Orange ai mai mult trafic Internet în fiecare Abonament

rom_internetulinspira_1200x450-1

Internetul inspiră. Să îţi doreşti mai mult. Să creezi mai mult. Să te bucuri de fiecare clipă şi să-ţi testezi limitele. Fii eroul pasiunilor tale! Lasă-te inspirat de net şi împărtășește cu cei dragi cele mai tari experiențe. Acum la Orange ai mai mult trafic INTERNET în fiecare Abonament, ca să te bucuri de o călătorie digitală unică, în cea mai avansată reţea 4G.

Fie că eşti deja la Orange sau vii în reţea de la alţi operatori, ai posibilitatea să alegi unul din noile abonamente Colibri, Tigru sau Delfin. Acum toate au mai mult trafic inclus pentru ca tu să navighezi în lumea virtuală cu cel mai rapid Internet fără fir cu viteze de până la 300 Mbps. Alege noul tău Abonament AICI.

Telefoane 4G la cel mai mic preţ

Lasă-te inspirat de net la viteze mari pe un smartphone 4G la ce mai mic preţ. Doar acum Lenovo A2010 poate fi al tău cu doar 30 lei lunar şi cu 0 lei avans. De asemenea, Samsung Galaxy J1 2016, unul dintre cele mai vândute smartphone-uri ale anului, e la un super preţ, doar 75 lei lunar şi 0 lei avans. Ambele sunt disponibile şi la portare AICI.

 

 

Urmează-ţi inspiraţia şi câştigă premii

Pentru că suntem convinși că netul te perfecţionează, am lansat şi o platformă digitală cu titlul #internetulinspira unde vei afla ce este un cinemagraph sau un vlog. Iar cei care vor răspunde provocării şi vor realiza propriul cinemagraph în cel mai creativ şi original mod, vor fi premiaţi de Orange. Regulament AICI.

Conectat la cele mai mici preţuri

Pentru că internetul inspiră, ţi-am pregătit şi o gama largă de tablete şi laptopuri, pe care le poţi procura în rate cu 0 lei avans. Află detalii aici sau aici.

La Orange modul smart de viaţa costă acum mult mai puţin. Brăţările inteligente, accesoriile smart pentru casă sau distracţie sunt toate la un preţ mult mai mic. Află detalii accesând acest link.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente