Shopping MallDova susține brandurile autohtone la „Din inimă Moldova Fashion Days”

Mall_vizual

Shopping MallDova susține în mod tradițional industria modei din Republica Moldova. În acest an Centrul Comercial este prezent pentru a șaptea oară consecutiv la „Din Inimă Moldova Fashion Days” 2016, în calitate de partener al evenimentului.

În cadrul „Din Inimă Moldova Fashion Days”, cel mai important eveniment al domeniului fashion autohton, 34 de designeri tineri sau deja consacrați își vor prezenta noile colecții de toamnă-iarnă 2016/2017. În zilele de 10 și 11 septembrie fashioniștii vor putea admira piese „Made in Moldova” care respectă principalele tendințe globale ale acestei toamne: stilul sporty-chic, piesele de inspirație militară, gri-ul metalizat, volanele, botinele – care vor da tonul sezonului.

Shopping MallDova a pregătit susprize și cadouri pentru participanții la „Din Inimă Moldova Fashion Days”. În timpul celor două zile ale evenimentului fiecare se va putea simți model pentru o zi, pozând la photowall-ul Shopping MallDova și se va alege cu poze de calitate. În plus, invitații vor primi în dar de la Centrul Comercial jucării și vouchere pentru bowling.

Mai mult decât atât, Shopping MallDova îți propune să participi la concursul lansat pe pagina sa oficială de facebook, pentru a câștiga două invitații la evenimentul de prezentare a noilor colecții. Pentru a te înscrie în concurs, urmează Linkul.

Shopping MallDova îi invită pe pasionații de modă și design vestimentar, dar și pe toți cei care apreciază lucrurile de calitate și își doresc să susțină producătorii din Moldova, la „Din Inimă Moldova Fashion Days”, care va avea loc pe 10 și 11 septembrie 2016. Biletele pentru eveniment sunt disponibile AICI.

„Din Inimă Moldova Fashion Days” este organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM) în parteneriat cu Asociația APIUS, cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterestră cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente