(video) Carla’s Dreams scoate hit după hit! Artiștii au lansat un nou videoclip la piesa „Imperfect”

14073273_169684180105143_1763719884_n

Sunt de neoprit! După ce au lansat joi, 1 septembrie, videoclipul la piesa în limba rusă „Треугольники”, băieții din Carla’s Dreams vin astăzi cu o nouă lansare. De această dată, artiștii le-au prezentat fanilor un nou hit și un videoclip cu care sperăm că vor sparge toate topurile muzicale.

Melodia se numește „Imperfect”, iar mesajul versurilor este că, indiferent de împerfecţiunile oamenilor, aceştia îşi găsesc la un moment dat sufletul pereche, iar iubirea adevărată trebuie să învingă în faţă prejudecăţilor pe care societatea le creează.

„Pentru că vă iubim, pentru că sunteţi alături de noi. Mulţumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, extrem de recunoscători fanilor pentru toată susţinerea de până acum.

Piesa este produsă de Alex Cotoi şi Carla’s Dreams, versurile fiind scrise de moldovenii de la Carla’s Dreams, tot ei fiind şi cei care s-au ocupat de partea muzicală, alături de compozitorul/chitaristul român Alexandru Cotoi.

Videoclipul a fost filmat la București de către echipa BR Films sub tutela regizorului Roman Burlaca, cel care a realizat cele mai cunoscute videoclipuri ale trupei Carla’s Dreams („Te rog”, „Sub pielea mea”, „Acele”, „Unde”).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente