Cricova MUST fest: 7 motive pentru care să nu ratezi cel mai tare festival al toamnei

must

Veste bună pentru toți iubitorii de vin bun și muzică de calitate: Combinatul de Vinuri „Cricova” organizează, în premieră în Moldova, o sărbătoare inedită dedicată roadei și  vinului. Evenimentul se va desfășura la data de 10 septembrie, pe platoul de intrare în beciurile Cricova. Vezi în continuare ce surprize te așteaptă la cel mai tare festival al toamnei – Cricova MUSTfest.

#1. Vinuri selecte

Recunoscute și medaliate atât acasă, cât și departe de hotarele Moldovei, vinurile și spumantele Cricova vor alinta papilele gustative ale oaspeților festivalului pe tot parcursul evenimentului. De asemenea, organizatorii  anunţă lansarea, în premieră, a unui spumant nou, cu conţinut de alcool, perfect pentru serile lungi de septembrie.

#2. Ateliere de creație

Pentru doritorii experiențe noi, pe parcursul evenimentului vor fi organizate concursuri tematice, ateliere de creație și jocuri. Vei participa la master class-uri de ceramică și arte plastice, vei învăța să pictezi pe stofe din materiale naturale, vei țese covoare, vei crea coronițe de flori și vei învăța să mânuiești cele mai diverse instrumente muzicale strămoșești.

#3. Excursii și program cultural divers

Timp de o zi beciurile Cricova vor îmbina armonios un adevărat cinematograf subteran şi o stradă pietonală – Legenda Plaiului, unde vei putea să te plimbi cu un pahar de tulburel, savurând un concert, dar și mareţia Oraşului Subteran – partea a patrimoniului cultural – naţional al țării noastre.

#4. Zona destinată copiilor, animații și jocuri

Pentru cei care vor veni la festival cu copiii, Cricova MUST fest le pregătește un spațiu special, unde picii vor avea parte de diverse jocuri, tobogane, scrâncioburi, ateliere de artă, toate sub supravegherea animatorilor profesioniști. Cu siguranță micuții își vor aminti cu drag de orele de distracție și libertate maximă petrecute în zona copiilor!

#5. 100 de meșteri populari

Cei mai buni artizani din țară își vor da întâlnire la Cricova MUST fest, expunându-și lucrările originale, realizate exclusiv manual. În cadrul festivalului, vei găsi opere din ceramică, obiecte de decor, bijuterii unice, jucării în stil etno, dar și piese ale costumului popular.

#6. Școala vinului

O altă surpriză, Şcoala Vinului, te va întâmpina cu vinuri alese și cu multe curiozități vinicole. Specialiștii Cricova îți vor deschide toate secretele servirii vinurilor și te vor provoca spre noi culmi din arta vinului.

#7. Concert în aer liber

Seara va culmina cu un concert sută la sută live, care va răsuna dincolo de stânci , și va uni sârbele și suitele celebrei Orchestre Lăutarii cu energia îndrăgitelor formații Zdob și Zdub şi Cuibul.

Biletele la festival pot fi cumpărate pe iTicket.md.

Mai multe detalii despre festival găsiți pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente