8 recomandări de evenimente pentru vineri, 2 septembrie

chitara

A început toamna, timpul de afară ne bucură iar evenimentele sunt multe. Vedeți mai jos lista noastră de recomandări pentru vineri, 2 septembrie 2016.

#1. Târgul Nikita Rinadi, Ediția II

Târgul Outlet Nikita Rinadi este al doilea eveniment de o mare anvergură ce va dura doar o zi. Amatoarele de modă vor fi cucerite de diversitatea de modele și de prețurile accesibile. Îți propunem să nu pierzi această șansă unică, unde reducerilor vor fi de până la 70% la hainele selectate din colecțiile Nikita Rinadi.

Unde? Te așteptăm la noul magazin Nikita Rinadi, localizat în centrul comercial Onaris, care se afla lângă ASEM, str. Banulescu Bodoni 28/2. Când? Vineri, 2 septembrie la acest one day outlet, între orele 9:30 – 19:00. Detalii în eveniment. 

#2. Lansarea cărții „La un păhărel de veșnicie” de Mariana Moga

Uniunea Scriitorilor Europeni din Moldova invită publicul larg, la serata literar-muzicală transfrontalieră „Poduri de Dor cu poeta europeană Mariana MOGA”, care se va desfășura la 2 septembrie, ora 11.00, la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” din Chișinău. Protagonista a fost invitată de USEM în R. Moldova pentru a-și lansa noul volum „La un păhărel de veşnicie”. Detalii pe Facebook. 

#3. Vernisajul expoziției Antoine Irisse (1903-1957)

Expoziția prezintă 30 de lucrări de pictură realizate de Antoine Irisse, pictor francez originar din Basarabia, reprezentant al curentului fovist în pictură. La ora 15:00, la Muzeul Național de Artă din Moldova. Expoziţia va rămâne deschisă până pe data de 6 noiembrie 2016. Detalii în eveniment.  

#4. DIY Club: Create a Felt Piggy Bank

Creați-vă un porcușor pentru economii, la ora 15:00, la Centrul American de Resurse. Detalii pe Facebook. 

#5. Founder Institute Chisinau Graduation Day

Prezentare de start-up-uri din domeniul tehnologiilor la ora 18:15 la Dreamups. Detalii în eveniment. 

#6. Silicon Drinkabout Chisinau

Silicon Drinkabout este un meet-up săptămânal dedicat startuperilor și ”tehniștilor”, cu scopul de a aduna la un loc oameni cu interese comune într-o atmosferă degajată.

Silicon Drinkabout is a meet-up where startups and techies met like-minded people, had some fun and relax at the end of the working week, also it connected and supported startup communities both on a local and global level. La ora 19:00, la Smokehouse, detalii pe Facebook.  

#7. Culture and LGBT* in Lithuania / Культура и ЛГБТ* в Литве

La ora 19:00, la Funky Mamaliga Hostel, detalii în eveniment. 

#8. MAME BUNE ŞI NEBUNE 2D la Cinema Patria

Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane o nouă comedie nonconformistă „Mame bune şi nebune”, în care Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

Aparent, Amy (Kunis) are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării.

Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs… Detalii despre film pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente