(video) 12 premiere ne așteaptă în luna SEPTEMBRIE în cinematografele Patria

collage

Toamna se numără bobocii, iar cinematografele peliculele. Luna septembrie vine cu 12 premiere, așa că vom avea parte de o lună a acțiunii în cinematografele Patria. Nea așteaptă 12 filme în care comedia, drama, tensiunea și împușcăturile vor fi printre ingredientele principale. Află mai jos recomandările noastre cu privire la premierele lunii:

1 septembrie – Bad Moms / Mame bune şi nebune

Regia: Scott Moore, Jon Lucas
Actori: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate
Gen film: Comedie
Durata: 101 minute
Nota IMDB: 6.7

Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane o nouă comedie nonconformistă „Mame bune şi nebune”, în care Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. Aparent, Amy (Kunis) are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării. Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs…

 

1 septembrie – The 9th Life of Louis Drax

Regia: Alexandre Aja
Actori: Sarah Gadon, Aaron Paul, Jamie Dornan, Oliver Platt
Gen film: Thriller

Celebrul psiholog Allan Pascal încearcă să descopere secretele, care păstrează conștiința copilului de 9 ani, Louis Drax, intrat în comă după un accident misterios.

 

8 septembrie – Sausage Party / Petrecerea cârnaților

Regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Actori: Seth Rogen, Paul Rudd, Michael Cera, Kristen Wiig, Jonah Hill, James Franco
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 83 minute
Nota IMDB: 7.0

Petrecerea cârnaţilor, primul film de animaţie CG pentru adulţi, ne vorbeşte despre un cârnat, liderul unui grup de produse de supermarket, aflat în căutarea adevărului despre propria lor existenţă şi despre ceea ce li se întâmplă cu adevărat produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor. Personajele filmului sunt însufleţite de către unii dintre cei mai talentaţi actori de comedie ai prezentului – Michael Cera, James Franco, Salma Hayek, Jonah Hill, Nick Kroll, David Krumholtz, Danny McBride, Edward Norton, Seth Rogen, Paul Rudd şi Kristen Wiig.

 

8 septembrie – Jason Bourne

Regia: Paul Greengrass
Actori: Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 123 minute
Nota IMDB: 7.0

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

Alături de Matt Damon îi vom vedea pe Alicia Vikander, Vincent Cassel și Tommy Lee Jones, și ne vom reîntâlni cu Julia Stiles. Producători sunt Frank Marshall și Jeffrey Weiner, de la Captivate Entertainment, alături de Greengrass, Damon, Gregory Goodman și Ben Smith. Bazat pe personajele create de Robert Ludlum, scenariul e scris de Greengrass și Christopher Rouse.

 

8 septembrie – Ben-Hur

Regia: Timur Bekmambetov
Actori: Toby Kebbell, Morgan Freeman, Jack Huston
Gen film: Aventuri, Dramă, Istoric
Durata: 123 minute
Nota IMDB: 5.5

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

 

15 septembrie – Bridget Jones’s Baby / Bridget Jones însărcinată

Regia: Sharon Maguire
Actori: Colin Firth, Renée Zellweger
Gen film: Comedie, Romantic

Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. După ce s-a despărțit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

Însă în viața ei își face apariția un american fermecător, Jack (Dempsey), pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut să fie. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că e gravidă, dar are o dilemă, căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului. Nou-venită în distribuția celui de-al treilea capitol al seriei o mai are în distribuție și pe Emma Thompson, iar producători sunt Tim Bevan și Eric Fellner, de la Working Title Films, alături de Debra Hayward.

 

15 septembrie – Nerve / Nerve: Adevăr sau provocare

Regia: Henry Joost, Ariel Schulman
Actori: Miles Heizer, Kimiko Glenn, Emma Roberts, Emily Meade, Dave Franco
Gen film: Aventuri, Crimă, Mister, SF, Thriller
Durata: 96 de minute
Nota IMDB: 7.1

Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de „privitori”.


 

22 septembrie – The Magnificent Seven / Cei Şapte Magnifici

Regia: Antoine Fuqua
Actori: Vincent D’Onofrio, Peter Sarsgaard, Matt Bomer, Ethan Hawke, Denzel Washington, Chris Pratt
Gen film: Acţiune, Western

Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de bandiții ce îi exploatează și îi terorizează.

22 septembrie – Storks / Berzele

Regia: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
Actori: Ty Burrell, Katie Crown, Jennifer Aniston, Andy Samberg
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic

Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

 

29 septembrie – Дуэлянт / Duelistul

Regia: Alex Mizgiryov
Actori: Peter Fedorov, Vladimir Mashkov, Alexander Yatsenko, Serghei Garmash, Yuri Kolokolnikov
Gen film: Dramă, Mister, Aventură, Thriller
Durata:
Nota IMDB:

Отставной офицер Яковлев стреляется на дуэлях, по договоренности представляя одного из противников – российский дуэльный кодекс позволял замену дуэлянта. Яковлев стреляется за деньги, однако единственное, что для него по-настоящему важно – его собственная честь. Прошлое его драматично. Он был публично унижен. ему грозила позорная смерть, но Яковлев смог выжить. После долгих лет ссылки и скитаний он возвращается в Санкт-Петербург, ведомой единственной целью – отомстить всем виновным в своих несчастьях и вернуть поруганную честь.

 

29 septembrie – Masterminds / Hoți de geniu

Regia: Jared Hess
Actori: Kristen Wiig, Owen Wilson, Zach Galifianakis
Gen film: Acţiune, Comedie
Durata: 94 de minute

Un paznic de noapte la o companie de automobile blindate din sudul Statelor Unite organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancar din istoria Americii.

 

29 septembrie – Deepwater Horizon / Eroi în largul marii

Regia: J.C. Chandor, Peter Berg
Actori: Mark Wahlberg, Dylan O’Brien, Kate Hudson, Kurt Russell
Gen film: Dramă

O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar „mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente