În septembrie, la Chișinău se așteaptă cea mai lungă noapte cu muzică techno, dnb și dubstep

teatrum

10 artiști locali și internaționali se adună pe două scene indoor de muzică electronică chiar în centrul Chișinăului. Evenimentul Teatrvm va avea loc în noaptea de pe 9 spre 10 septembrie.

Scena 1: TECHNO

stage1

Actori:
Adrian (Capodopere Records)
Suolo (Capodopere Records)
Maarka (MD)

Lista se completează.

Scena 2: DNB / DUBSTEP

stage2

Actori:
DJ Codek (MD)
KRAYZIE (MD)
Straight Curly (CH)

Lista se completează.

teatrum2

Biletele pot fi găsite la Uptown și costă 50 de lei. La eveniment este necesar să aveți un act de identitate asupra voastră. Accesul este strict interzis persoanelor sub 18 ani.

Mai multe detalii vedeți în eveniment: Teatrvm.

Despre TEATRVM

Încă de la prima vizită în Moldova din 2013, URS | Underground Romanian ​Sound a investit permanent în dezvoltarea comunității de muzică electronică, iar evoluția scenei s-­a văzut treptat. Organizarea primului festival de muzică electronică din Republica Moldova ­LUNAPLINA Festival în 2015, a deschis apetitul oamenilor pentru evenimentele de gen, astfel că în 2016 mai multe evenimente de gen au avut loc la Chișinău (Kiras, DEVIS ­T5 Bar) și în vecinătatea orașului (seria de evenimente The Rooftop ­Business Centru Ialoveni). Noul proiect, intitulat sugestiv [TEATRVM]​ este despre muzică, dans și zâmbet. Acesta este un eveniment privat și este făcut public în scopuri promoționale. Line­-up­ul evenimentului este format din 10 artiști locali și internaționali, reuniți pe două scene indoor, cu muzică electronică și videomapping pe pereți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente