Selena Gomez renunță la cariera sa muzicală pentru o perioadă de timp

13414121_1137258113004232_916616221_n

Cântăreaţa Selena Gomez decide să ia o pauză în carieră pentru a se îngriji de sănătate, după ce a suferit o depresie şi o serie de atacuri de panică, ce sunt, probabil, manifestări ale bolii lupus cu care a fost depistată, relatează Reuters, citată de Gândul.ro.

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a făcut publică decizia ei de a se retrage o perioadă din industria muzicală chiar în timpul turneului său mondial „Revival”, la un an după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Lupus este o boală autoimună care poate distruge organismul şi afectează aproximativ 1,5 milioane de americani, potrivit fundaţiei Lupus Foundation of America. Cântăreaţa nu a precizat în ce moment se va retrage sau ce se va întâmpla cu concertele programate pentru turneul mondial, ce sunt fixate pentru ţări din Europa şi America de Sud.

Artista a ținut ascuns diagnosticul până în octombrie 2015. „Așa cum mulți dintre voi știți deja, în urmă cu un an am dezvăluit că am lupus, o boală care poate afecta oamenii în moduri diferite. Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică și depresia sunt doar o parte dintre efectele acestei boli, iar fiecare are particularitățile sale. Vreau să fiu precaută și să mă concentrez asupra stării mele de sănătate și a fericirii mele, așa că am decis că cel mai bine ar fi să iau o pauză”, a declarat Selena Gomez.

Le mulțumesc tuturor fanilor mei pentru sprijinul oferit. Știți cât de speciali sunteți, dar fac acest pas pentru că știu ce e mai bine pentru mine. Știu că nu sunt singura în această situație, așa că sper că și alții se vor simți încurajați să își înfrunte problemele”, a mai adăugat artista.

Selena nu a menționat cât va dura această pauză, însă în calendarul său mai sunt programate câteva concerte pentru septembrie și octombrie în America de Nord și Europa.

Selena Gomez şi-a anunţat decizia la aproximativ două săptămâni după ce a fost subiectul unui scandal în social media legat de fostul său iubit, Justin Bieber, după ce starul canadian a publicat fotografii pe Instagram în care apare alături de noua sa iubită, Sofia Richie. Fanii lui Bieber au reacţionat bizar, căci îi doreau pe Selena şi Justin împreună, deşi s-au despărţit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente