(video) Crimă odioasă la Ciocana! Un tânăr de 22 de ani și-a omorât părinții

blur
Foto: Captură video / Canal 3

Dublu omor în Capitală, de Ziua Independenţei. Un tânăr şi-a înjunghiat fără milă ambii părinţi, după care s-a predat autorităţilor. Măcelul a avut loc acum două zile în sectorul Ciocana, în apartamentul în care locuiau cu toţii. După ce a comis oribila infracţiune, fiul ucigaş a sunat la Urgenţă şi a spus ce a făcut, dar i-a avertizat pe medici că vor avea aceeaşi soartă dacă vor veni după el, transmite Canal3.

Informaţia a fost transmisă imediat poliţiştilor, de aici cazul fiind preluat de oamenii legii.

Suspectul este un tânăr de 22 de ani. Potrivit autorităţilor, acesta se află în evidenţa psihiatrilor, la fel ca şi mama sa. Între fecior şi părinţi s-ar fi produs mereu certuri, iar în noaptea tragediei lucrurile ar fi luat-o razna rău de tot. Nu se ştie de la ce a pornit şi cât a durat scandalul, dar la un moment dat tânărul a luat un cuţit de bucătărie şi i-a înjunghiat pe ambii părinţi.

Tatăl a primit cinci lovituri de cuţit în regiunea inimii, iar mama peste 10 atât în inimă, cât şi pe restul corpului.

După ce şi-a măcelărit familia, individul a sunat la serviciul 903 şi i-a spus operatorului că i-a înjunghiat pe ambii părinţi. A ameninţat că ii taie şi pe medici dacă vin să acorde ajutor.

Primul care a ajuns la locul crimei a fost inspectorul de sector, venit de urgenţă pentru a verifica veridicitatea informaţiei. Poliţistul l-a găsit pe suspect şezând pe un scaun. Liniştit, ucigaşul i-a arătat cele două cadavre, dar şi cuţitul folosit la săvârşirea infracţiunii.

Ulterior, au venit şeful Inspectoratului Ciocana, grupa operativă, experţii criminalişti şi medicul legist.

Tânărul a fost reţinut pentru 72 de ore şi acum este vizat într-un dosar penal pentru omor intenţionat. În cadrul investigaţiilor, omenii legii au descoperit că, pe lângă faptul că acesta se află în evidenţa psihiatrilor, individul mai este şi un consumator permanent de droguri.

În noaptea când şi-a măcelărit ambii părinţi, se afla sub influenţa substanţelor narcotice.

Pentru crima sa de o cruzime atroce, autorul paricidului riscă puşcărie pe viaţă. Ar putea totuşi să nu ajungă în celulă, ci pe un pat de spital. Dacă se va demonstra că nu era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când şi-a înjunghiat familia, acesta va fi internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente