Find the BEST of you! BEST Chișinău te provoacă să faci parte din cea mai energică echipă studențească

poza_recrutari_toamna2016

Ești student, ești dornic să te dezvolți multilateral și să-ți lărgești cercul de prieteni? În acest caz BEST Chișinău este ceea de ce ai nevoie. De ce BEST Chișinău Misiunea BEST Chișinău este să dezvolte studenții, de aceea aici este locul unde îți poți cultiva abilități de comunicare, de lucru în echipă și managementul timpului.

Plus la asta, îți vei face mulți prieteni și vei putea călători în alte țări europene. Mai mult decât atât, îți vei crea un background potrivit pentru un CV atractiv și o angajare avantajoasă în viitor.

„Te-am intrigat? Acestea și multe alte beneficii poți obține aplicând în BEST Chișinău până pe 18 septembrie aici. Mai multe detalii despre Recrutări, BEST Chișinău și posibilitățile oferite de acesta poți afla pe pagina de Facebook BEST Chișinău.”

Persoană de contact: Veronica Visoțchi / E-mail: [email protected]

Grupul Local BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente