ADMITERE ROMÂNIA: A demarat turul II de admitere la studiile de licență pentru tinerii basarabeni

foto DAN LUCA – rezultate admitere umf  – 0012
Foto: Dan Luca

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Știițifice al României anunță sesiunea a 2-a de admitere la studiile universitare de licență pentru românii de pretutindeni din R. Moldova. Pot aplica pentru aceste locuri doar candidații care au aplicat în prima sesiune și nu au fost admiși.

Candidații din Republica Moldova, care nu au fost admiși în sesiunea I și care doresc să formuleze noi opțiuni, vor completa formularul din Anexa nr. 1 (vezi mai jos), în care își vor exprima noile solicitări, în funcție de locurile rămase neocupate, conform Anexa 2 (vezi mai jos) – „Oferta locuri licența Moldova sesiunea II 2016”.

Fiecare candidat va opta pentru maxim 3 universități și domenii de licență din cadrul aceluiași domeniu fundamental de ierarhizare. Formularul cu noile opțiuni va fi transmis la numărul de fax: 0040-21-3124904 sau pe adresa de e-mail: [email protected], până duminică 04.09.2016, ora 24:00”.

Atenție în anunț și în formular (anexa 1) sunt indicate 2 adrese distincte: [email protected] și [email protected]. Trimiteți cererea la ambele adrese pentru siguranță.

În total, în cea de-a doua sesiune de admitere au rămas disponibile peste 400 de locuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente