(video) Draggy Smile la Ignite Chișinău: „Până la 21 de ani eram foarte gras și cântăream 141 de kg”

14034713_1737341399837580_8746461077973516227_n
Foto: Facebook.com / IgniteChisinau

Poartă barbă, îi plac tatuajele și sala de forță, iar cu aspectul său fizic reușește să câștige bani, dar și să atragă privirile sexului frumos. Pentru a arăta așa ca acum, prezentatorul de radio și showmanul Draggy Smile a luptat cu ordinarul pentru a deveni o persoană neordinară, iar prin intermediul discursului său de la „Ignite Chișinău” și-a propus să inspire alți tineri prin prisma propriei sale experiențe.

De mici copii suntem educați că trebuie să ne fie frică să ne evidențiem de mulțime, însă la un moment dat am înțeles că lucrurile stau total diferit. Până la 21 de ani eram foarte gras, cântăream 141 de kg și îmi era foarte greu să merg pe drum. Acum însă sunt suplu și frumos. Am depus mult efort, însă fiecare picătură de transpirație a meritat. Mă îmbrac în tatuaje și fac asta pentru mine, nu pentru ca să mă privească ceilalți, deși și asta îmi place, iar barba o port cu mare demnitate”, a susținut prezentatorul în discursul său inspirațional.

Lupta lui Draggy cu imaginea sa a început în fața oglinzii, iar odată cu sala a început și un antrenament mental, selectând până și oamenii care îl înconjoară. Lectura a reprezentat un alt element care l-a predispus să nu fie ordinar. „Ca să fii învingător în această luptă trebuie să îți setezi niște scopuri bine predefinite, să îți asumi riscurile posibile și să mergi doar înainte”, menționează showmanul.

Ce beneficii îți poate aduce faptul de a nu fi ordinar?

# Îi inspir pe cei din jur;
# Poți face bani pe imaginea pe care ți-ai făcut-o;
# Neordinarul atrage sexul opus.

Deși a muncit mult pentru a-și crea o imagine, Draggy consideră că a ajuns unde este acum și datorită părinților săi. „Suntem rezultatul părinților noștri. Jumătate din succesul pe care l-am căpătat este datorită dragostei și educației investite în mine de către mama și tatăl meu.”

Vedeți mai jos discursul integral pe care l-a avut Draggy Smile la Ignite Chișinău:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente