(video) Vloggerița Ruxandra Ghimp, de Ziua Independenței. „Dacă Moldova ar fi o fată de 25 de ani”

13707022_1018555291584854_1585933667_n
Foto: Instagram / @ruxyghimp

Ruxandra Ghimp, cunoscuta protagonistă a proiectului Ruxy, a postat un video pe pagina sa de Facebook în care și-a prezentat opinia față de ziua în care Republica Moldova sărbătorește 25 de ani de la declararea Independenței. Ruxy a comparat țara noastră cu o fată ajunsă și ea la vârsta de 25 de ani, care își are părinții divorțați și care nu știe cu care și-ar dori să rămână sau cu o fată care la această vârstă, se întoarce de nenumărate ori la foștii săi iubiți, chiar dacă aceștia au rănit-o și au trădat-o.

Fata asta de 25 de ani a noastră are doi părinți care sunt divorțați. Îți dai seama, o familie vrea fata să vină să traiască cu ei, a doua familie vrea cu dânșii. Respectiv, ei se ceartă mereu. Și evident că având doi părinți, deștepți, frumoși, interesanți, fata asta de 25 de ani trebuie să preia de la ambii părinți tot ce e mai bun, pentru că ambii părinți au plusurile și minusurile lor, problemele lor. Respectiv, și fata noastră de 25 de ani trebuie să-și construiască viața ei frumos, de la început, cu un viitor prosper”, spune umorista Ruxy.

Totodată, vloggerița constată că un alt aspect important în viața unei fete de 25 de ani sunt foștii. „Dacă cineva vreodată te-a obijduit, trădat. Tu ce faci? Scoți oamenii ăștia din viața ta. La noi în schimb, nu, fata noastră se întoarce și iar se întoarce la trecut și spune dar poate o să încercăm iară. De câte ori poți să calci pe aceleași greble?”, adaugă Ruxanda.

Vedeți mai jos videoul integral:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente