10 recomandări de evenimente pentru ultima duminică din vara anului 2016

bicicleta

Ultima duminică din 2016. Multe sfaturi nu vă vom da – distrați-vă. Iată lista noastră de recomandări pentru data de 28 august 2016

#1. Hai la Şcoală!

Acest eveniment este organizat cu scopul de a ajuta copiii din familii social vulnerabile şi cu disabilităţi să se pregătească de şcoală cu toate cele necesare ( ghiozdane, rechezite, haine, cărţi/manuale)! Este invitată toată lumea să contribuie de la mic la mare ca să facem la Primul Sunet la toţi elevii sărbătoare. Orice contribuţie este binevenită! La ora 10:30, la Family Shopping Center, detalii pe Facebook. 

#2. Cupa Phi 2016

Data: 28 august 2016, duminică. Ora: 11:00. Locul: Dendrariu (Chişinău), întâlnirea la 10:45 la intrarea în Dendrariu. Competiţie: cupă deschisă. Taxă de participare: gratis. Întrebări: 40 de întrebări de Ce? Unde? Când? Organizatori: Echipa Phi, detalii în eveniment. 

Condiţii de participare: pentru participare este necesar să formezi o echipă de maximum 6 jucatori (există posibilitatea de a avea jucători în rezervă, cu înlocuiri între runde) şi să anunţi participarea printr-un mesaj la aceasta stire.
Obiecte necesare: Pătură pentru toată echipa, foi, stilouri, ceva tare (cărţi) pe care să puteţi scrie.

#3. Pink Floyd – The Wall – Psychedelic night.

Continuăm nopțile tematice cu muzica pe venil a trupei Pink Floyd și filmul anti sistem – The Wall. Pregatiți-vă pentru o noapte ciudata! La ora 18:00, la Art Labyrinth, detalii pe Facebook.

Pink Floyd a fost o formație britanică de muzică rock formată în anul 1964 în Cambridge, Anglia, faimoasă pentru compozițiile sale revoluționare în stil rock progresiv și rock psihedelic, cu versuri filozofice, experimente sonore, originalitate, coperte inovative de albume muzicale și spectacole live intens elaborate. Garantăm o călătorie deosebită.  Intrarea: 10 lei

#4. Concertul celor 100 tineri muzicieni

Moldovan National Youth Orchestra te invită să celebrăm împreună ediția cu numărul VI a Concertelor de Vară printr-un concert regal ce va uni alături 100 tineri muzicieni din Moldova, Ucraina, România, Belarus, Olanda și Elveția. La ora 19:00, la Palatul Republici, detalii în eveniment.

Alături de tinerii muzicieni vor fi două nume muzicale exponențiale: soprana Valentina Nafornița, în prezent activează la Opera din Viena și este cea mai tânără câștigătoare a Concursului ”BBC Cardiff Singer of the World” și dirijorul principal MNYO Gabriel Bebeșelea, semifinalist ”Mahler Competition” și dirijor principal la 3 orchestre importante din România, el este cel care va pregăti asiduu timp de 8 zile tinerii muzicieni din 6 țări. Culminația evenimentului va reprezenta simfonia ”Titanul” de Gustav Mahler, una din cele mai extraordinare și impunătoare lucrări muzicale scrise vreodată. Dirijor asistent: Alexandru Ilie; Profesori: Alex Corlan și Ovidiu Andriș.

#5. Organic Sunday Brunch

Începând cu ora 12, veți avea parte de o experiență culinară autentică creată de Bucătarul nostru Șef la restaurantul Mezzo, detalii pe Facebook. 

Conceput ca o alchimie a naturii şi a creaţiilor gurmande, Organic Sunday Brunch întruchipează pasiunea pentru cele mai proaspete și selecte ingrediente, care sunt folosite la prepararea bucatelor organice.
Ce poate fi mai bine decât o duminică petrecută cu cei dragi? Vă invităm împreună cu prietenii și familia la brunch, pentru că duminica se petrece alături de cei dragi! Preț per persoană: 350 MDL, inclusiv vinul spumant.

#6. Книжные посиделки

Participați la o discuție despre cărți, la ora 14:00, la Dendrarium, detalii în eveniment.

#7. UITe Mafia Club : XCVI (End of summer Edition)


Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Jucăm după reguli profesioniste, dar ne orientăm la persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. La 17:00, la Baker Street, detalii pe Facebook 

#8. SIS N BRO Open Air Fest – Ciocana

Tradiționalul OPEN AIR de la Liceul Teoretic Sportiv nr 2 va avea loc pe 28 august 2016 începând cu ora 18:00. Vă așteaptă multă muzică, dansuri și concursuri cu premii de la SIS N BRO! Detalii în eveniment  

#9. Game Night at Smokehouse!

Seară de jocuri de societate la Smokehouse, începând cu ora 19:00, detalii pe Facebook.

#10. Mecanicul 2 în 2D la Cinema Patria

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente