RIO 2016: Zalina Marghieva și Alexandru Șpac s-au întors învingători acasă

rio
Foto: Poliția de frontieră

Polițiștii de frontieră, Zalina Marghieva și Alexandru Șpac, care au reprezentat R. Moldova la Jocurile Olimpice de la RIO, au revenit în țară aseară, 25 august 2016. Sportivii au fost întâlniţi pe Aeroportul Internațional Chişinău de colegii de serviciu, rude, prieteni şi oficiali ai Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv.

La olimpiadă, atleta Zalina Marghieva a prezentat un rezultat de 73,5 metri la aruncare, asigurându-și locul V în clasament. Aceeași reușită a obținut-o și halterofilul Alexandru Șpac, cu un total de 347 de kg l-a poziționat al V-a la categoria de 77 kg. Ambii au avut o prestație frumoasă la JO, reușind să obțină printre cele mai bune rezultate pentru R.Moldova.

Foto: Poliția de frontieră
Foto: Poliția de frontieră

Colegii şi conducerea Poliţiei de Frontieră le adresează urările de sănătate, bucurii, forțe, răbdare și succese în obținerea de noi performanțe în activitatea sportivă.

Reamintim că datorită bronzului obținut de către Serghei Tarnovschi, Moldova a ocupat locul 78 în clasamentul pe medalii, la fel ca țări ca Austria sau Portugalia. Doar 87 dintre țări au reușit să obțină cel puțin o medalie la Jocurile Olimpice. Statele Unite a câștigat clasamentul pe medalii cu un total de 121 medalii, dintre care 46 de aur.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente