(video) „Leading for THE BEST in YOU” cu Andy Szekely – cursul menit să-i ajute pe antreprenori să-și dezvolte afacerile

andy3
Foto: AOAM - Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova

Cursul „Leading for THE BEST in YOU” face parte din seria de seminarii menite să-i ajute pe antreprenori să performeze în propriile afaceri.

La primul seminar, desfășurat sub genericul „Leading for THE BEST in YOU”, au participat circa 1.000 de tineri. Cele 4 ore de curs au fost susținute de cunoscutul trainer profesionist, Andy Szekely, autor a mai multor manuale despre dezvoltare personală și antreprenoriat, scrie Infotag.

andy1

Seria de cursuri de pregătire și perfecționare, de tip master-class, pentru tinerii care au deja afaceri în Moldova sau care urmează să își deschidă un business a fost lansată la inițiativa lui Vlad Plahotniuc. Participarea la seminare este gratuită.

Photo Credit: AOAM - Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Photo Credit: AOAM – Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova

În cuvântul său de salut, la eveniment, Vlad Plahotniuc i-a îndemnat pe tinerii prezenți în sală să profite la maxim de seria de cursuri gratuite, de pregătire și perfecționare, pe care le va organiza AOAM. „Eu vă îndemn să fiți atenți și să vă inspirați din ceea ce au de spus acești traineri cu experiență. Astfel de cursuri sunt, pentru voi, o ocazie extraordinară să acumulați cunoștințe, care vă vor fi de folos pe viitor. Eu primele mele business-uri le-am început în alte condiții decât aveți voi astăzi, pe când nu erau nici cunoștințele care sunt astăzi, nici expertiza. Multe decizii, eu le-am luat la nivel intuitiv, acumulam expertiza împreună cu cucuiele. Dar voi puteți reuși fără ele”, a povestit Vlad Plahotniuc, citat de AOAM.

Video integral de la seminar îl vedeți mai jos, în caz că nu merge, accesați următorul link: Leading for TH

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente