(video) A fost reţinut un tânăr recidivist periculos care este bănuit de omorul unui bărbat

prison

În seara zilei de 22 iulie, Poliţia Capitalei a fost alertată de către nişte locuitori ai comunei Dobrogea, precum că dintr-un apartament se simte un miros specific de cadavru. La faţa locului s-a deplasat urgent grupa operativă din cadrul IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, precum şi medicul legist în vederea stabilirii circumstanţelor declarate de către locatari.

Astfel, poliţiştii au depistat pe adresa indicată, cadavrul unui bărbat cu semne evidente de violenţă pe suprafaţa corpului provocate cu un obiect ascuţit, care s-a dovedit a fi proprietarul locuinţei în vârstă de 49 ani. Potrivit vecinilor, bărbatul anterior consuma abuziv băuturi alcoolice în cercul unor persoane dubioase. În acest context au fost iniţiate ample măsuri speciale de investigaţii, de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu IP Botanica, pentru a identifica şi reţine autorul crimei.

Respectiv ofiţerii de investigaţii au elucidat un şir de circumstanţe concrete, în care ar fi fost implicat un individ, când a fost omorât cu cruzime bărbatul. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor din aceeaşi localitate, în vârstă de 28 ani, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale şi grave, fiind eliberat din detenţie în anul 2014. El a fost reţinut în sectorul Botanica, opunând rezistenţă forţelor de ordine.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, s-a constatat că bănuitul anterior consuma frecvent băuturi alcoolice cu victima, iar în ziua de 21 iulie 2016, s-ar fi iniţiat un conflict între ei soldat cu aplicarea mai multor plăgi de cuţit fatale.

Actualmente bănuitul este cercetat penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente