Tinerii sunt îndemnați să participe la concursul „Premiul municipal pentru tineret”

young-hipster-girl

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău anunţă demararea concursului pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniile ştiinţei, tehnicii, literaturii şi artelor, precum şi pentru activism civic, ediţia 2016.

La concurs pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani inclusiv, precum şi colective de autori (nu mai mult de 5 persoane) cu capacităţi native, spirite inovatoare şi performanţe deosebite.

Dreptul de a înainta lucrări şi candidaţi pentru participare la concurs se oferă organelor de conducere ale Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Uniunilor de creaţie, instituţiilor de învăţământ superior, consiliilor tinerilor savanţi din cadrul instituţiilor de cercetări ştiinţifice, uniunilor de creație, organizaţiilor neguvernamentale de tineret, ziarelor şi revistelor de profil, secţiilor pentru problemele tineretului şi sportului ale organelor administraţiei publice locale.

Învingătorilor la concurs li se va înmâna:

# trofeul, Diploma de conferire a titlului de Laureat al PMT şi un premiu bănesc în valoare de 10.000 lei;
# menţiuni în valoare de 2.000 lei.

Dosarele (CV-ul, analiza lucrărilor, recenzii, alte informaţii despre lucrările şi candidaţii propuşi pentru participare la concurs) urmează să fie prezentate (în 2 exemplare) la secţia educaţie şi tineret a DGETS, pe adresa: mun. Chişinău, str.Mitropolit Dosoftei, nr.99, bir.14, tel. contact: ( 022) 222-740, mob. O68084742. Formularele de aplicare pot fi expediate la următoarea adresă de E-mail: [email protected]

Data limită de prezentate a dosarelor este 15 octombrie 2016. Cererile înaintate mai târziu de termenul limită nu se admit la concurs.

Formularul de aplicare:

Regulament Premiu Municpal Tineret

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente