S-ar putea să călătorim în Uganda fără viză. Ambasadorul Ugandei se află într-o vizită oficială în Moldova

Village in Uganda
Foto: www.travelmoodz.com

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul Republicii Uganda în Republica Moldova, cu reşedinţa la Moscova, Dr. Moses Ebuk, aflat în vizită cu prilejul participării la evenimentele conexe aniversării a 25-a a Independenţei Republicii Moldova.

Interlocutorii au discutat despre stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare a relaţiilor bilaterale, fiind reiterată disponibilitatea aprofundării dialogului politic, dinamizării schimburilor comercial-economice bilaterale şi extinderea cooperării pe multiple dimensiuni. A fost menționat, de asemenea, interesul reciproc în continuarea cooperării între cele două ţări în cadrul organizaţiilor internaţionale.

Photo Credit: Ministerul Afacerilor Externe
Photo Credit: Ministerul Afacerilor Externe

 

Reamintim că la ziua de azi, Moldova și Uganda au un regim simplificat de vize.Regimul simplificat de vize presupune posibilitatea cetăţeanului de a călători în baza paşaportului fără necesitatea obţinerii vizei în ţara de reşedinţă, dar cu obţinerea acesteia la aeroportul din ţara de destinaţie.

Pentru a călători în Uganda în scopuri turistice, cetăţenii moldoveni pot obţine viza la sosire. Viza cu o singură intrare este valabilă pentru 3 luni. Viza cu multiple intrări este valabilă pentru 6 luni.

Viza la intrare în Uganda costă 100 de dolari americani și este valabilă și pentru intrarea în Kenya și Rwanda.

Aici puteți vedea călătoria echipei #diez în Uganda în vara anului 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente