Pentru iubitorii de muzică bună! Iată când se va desfășura cea de-a 15 ediție a Festivalului Ethno Jazz

Etno-jazz-festival-1

XV a Festivalului Ethno Jazz se va desfăşura în perioada 15 – 18 septembrie la Chişinău, Taraclia şi Tiraspol. De-a lungul ediţii anterioare, Festivalul a venit cu un apel la toleranță și deschidere, demonstrând creativitatea modernă a unui număr impresionant de celebrităţi din diferite țări, dar și din Moldova.

Festivalul şi-a adus contribuţia la viața socială a țării prin organizarea unor evenimente şi în regiunile ţării: ateliere de creație, concerte, acțiuni de caritate. Festivalul nostru se bucură de apreciere şi dincolo de hotare: în 2010, Festivalul a fost decorat cu Medalia “Talent şi Vocaţie” în programul “Pace prin artă” oferită de Alianța Mondiala “Pacificator”, în 2013, a fost onorat de Fundația Muzza și Ministerul Culturii din România conferindu-i-se Premiul Mare la categoria Manageriatul Anului.

Ediția actuală va găzdui participanţi din Elveţia, Franţa, Germania, Cuba, Austria, Serbia, Polonia, Suedia, Brazilia, Mongolia, Italia, Bulgaria, Moldova. Programul Festivalului va reuni personalități remarcabile care va fi prezentate de Moderatorul Festivalului – Dr. Virgil Mihaiu.

Cu mai multe detalii despre cei care vor evolua la festival, revenim cu un articol în curând!

head

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente