(foto) ECORUN-ul Independenței a intrat pe ultima sută de metri

2

Echipa de organizare a ECORUN-ului Independenței a făcut publice astăzi poze cu medaliile și cupele care vor fi înmânate celor care vor trece linia de finiș a competiției. Acestea reprezintă forma și textura unei frunze și sunt produse manual, din ceramică. Organizatorii susțin că o asemenea formă și abordare este o noutate absolută pentru comunitatea sportivilor amatori din Republica Moldova.

Tot astăzi, organizatorii au anunțat că doritorii de a participa la ECORUN-ul Independenței mai au la dispoziție doar două zile pentru a concura pentru cele câteva zeci de locuri libere suplimentare, puse la bătaie. Pregătirile pentru cursa prin locurile legendare ale Republicii Moldova a intrat pe ultima sută de metri, iar în cadrul locației a fost deja marcat traseul care va fi străbătut de sportivi.

1

ECORUN-ul Independenței este cea mai inedită cursă de alergare a verii. Înregistrarea este disponibilă pe site-ul www.ecorun.md. Cursa va avea loc la data de 27 august, cu startul oficial la ora 10:00. Sportivii au la dispoziție două traseuri de 15 și, respectiv, 25 de kilometri, prin locațiile care reprezintă patrimoniul natural unic al Moldovei: Codrii, Rezervația „Plaiul Fagului”, Dealul Bălănești, izvorul și Lunca Bâcului.

Cursa va începe și se va încheia în localitatea Milești din raionul Nisporeni.

3

Organizatorii au anunțat că pe lângă participarea la cursă, sportivii amatori și profesioniști vor putea să petreacă o noapte în sânul naturii și în inima codrilor, având un loc asigurat în zona de camping, iar seara dinaintea competiției aceștia vor participa la Hrișca Party!

Taxa de participare la competiție este de 150 și 250 de lei. Opțional va fi asigurat transportul tur-retur la locul desfășurării evenimentului. Fiecare sportiv va beneficia de un starter-kit: tricou, număr cu cip integrat, băutură de la parteneri, reduceri și materiale promoționale de la parteneri. În final, toți sportivii care se vor încadra în timpul limită vor primi câte o medalie de participant, iar câștigătorii – premii speciale de la partenerii evenimentului.

5

6

4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente