Andrew Rayel își va lansa cel de-al doilea album din carieră până la sfârșitul lui 2016

071A4902
Foto: Andrew Rayel

Andrei Rata, mai cunoscut drept Andrew Rayel, este basarabeanul prezent din 2014 în cel mai tare top mondial al DJ-ilor, clasamentul DJ MAG, și acest an nu este o excepție. Artistul din Republica Moldova, văzut de melomani și internauți ca „viitorul muzicii trance”, a câștigat o mulțime de premii prestigioase în domeniul muzicii electronice și este cea mai importantă descoperire a casei de discuri ce îi aparține celebrului Armin van Buuren.

Supranumit „Mozart al timpului prezent”, Andrew Rayel este mereu în strânsă legaturăcu susținătorii săi și acum ei îi pot fi alături susținându-l în voting-ul clasamentului din muzica electronică DJ Mag. În top DJ-ilor sunt incluse și personalități precum: Tiesto, ATB, Armin van Buuren și alții. Mai multe detalii despre cum poate fi votat DJ-producătorul moldovean pot fi aflate pe pagina clasamentului.

În prezent, Andrew Rayel lucrează asupra al 2-a album al său ce urmează a fi lansat până la finele anului curent. Artistul dezvăluie că lucrul asupra materialului discografic este în ultima etapă și că urmează să-l lanseze inițial acasă, în Republica Moldova.

Andrew Rayel
Andrew Rayel

„Republica Moldova este țara în care m-am născut, cu care mă simt legat emoțional cel mai strîns, țara pe care o reprezint și la care țin cel mai mult. Mereu mă gândesc în primul rînd la publicul și fanii de aici. Pentru mine e foarte important ca prima locatie în care îmi voi lansa în exclusivitate al 2-lea album să fie țara mea, Moldova. Acasă avem un public extraordinar, unul din cele mai bune din lume, din acest motiv acord deosenită atenție primei reații la noul album. Sunt mândru că m-am născut în Moldova și de asta vreau să arăt întregii lumi că și noi avem o însemnătate globală în domeniul muzicii electronice, că și la noi se fac evenimente și lansări de albume la nivel înalt”, dezvăluie Andrew Rayel.

Andrew a cucerit atât sursele mass media, cât și inimile fanilor de peste hotare prin atât prin sinceritatea și bunătatea sa, cât și capacități muzicale native și credința acestuia în puterea dansului. La ai săi 23 de ani, artistul a lansat primul său album pe piața internațională în 2014 alături de marii jucători ai muzicii electronice. DJ-up s-a afirmat în topurile internaționale cu piese precum; Dark Warrior, How Do I Know’ ft. Jano, Aeon of Revenge, One In A Million, Once In A Lifetime Love, Epiphany și Zeus. Andrew Rayel a mixat pe scenele marelor festivaluri cum sunt: Tomorrowland , Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnaval, TomorrowWorld etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente