Fă-ți un card METRO și profită de independența de a face cumpărături

14079562_1830056230562264_4910837084393906732_n
Foto: metro.md

S-a întâmplat de multe ori să te pornești la cumpărături la METRO, pentru a-ți suplini gospodăria cu toate cele necesare, apoi să amâni acest lucru din simplul motiv că, deocamdată, nu ai un card METRO al tău? Atunci apelezi la prieteni, rude, cunoștințe, cei de la care îl poți împrumuta. În această situație cumpărăturile tale depind deja și de agenda lor și de multe alte circumstanțe.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, atunci acest articol este pentru tine, pentru că ai înțeles că e timpul să ai și tu un card METRO. De acum ai posibilitatea să obții acest card online, printr-o simplă completare a unui formular de la calculator sau telefon mobil, Astfel, efortul e mult  mai mic, iar  legitimația e mult mai accesibilă.

Dacă îți trebuie acest card, atunci ai înțeles deja că la METRO ai prețuri mult mai prietenoase pentru tine. Pe lângă accesul la cumpărături mai accesibile pentru buzunarul tău, cardul îți oferă următoarele avantaje:

# Beneficiezi de ofertele METRO;
# Ai la îndemână cardul și poți merge la cumpărături oricând;
# Ai acces la magazinul cu cea mai largă gamă de produse alimentare și nealimentare;
# Nu mai depinzi de nimeni, mergi la cumpărături în magazinele Metro oricând dorești.

Despre Metro în Moldova:

Menționăm că METRO Cash & Carry este o unitate de vânzări a METRO Group, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. METRO Cash & Carry s-a lansat oficial în Moldova în luna decembrie a anului 2004, prin deschiderea primului centru de distribuţie din Chișinău.
La finele anului 2006, în Republica Moldova existau deja trei magazine: Chișinău 1, Chișinău 2 și Bălți. În cadrul centrelor de distribuţie METRO Cash & Carry din Moldova, actualmente, activează 680 de angajați.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente