(video) BEMOL susține tinerele talente. La numai 8 ani va reprezenta Moldova la Campionatul European de Șah

IMG_6600

Laurențiu Drăgan va reprezenta Republica Moldova la Campionatul European de Șah la categoria juniori. Participarea lui Laurențiu la acest campionat este posibilă datorită susținerii din partea companiei BEMOL în cadrul Campaniei de responsabilitate social-corporativă – „BEMOL investește în viitor”.

Compania BEMOL este un investitor important în economia R. Moldova, fiind și un contribuabil responsabil, interesat în dezvoltarea continuă a țării noastre și în viitorul prosper al acesteia. Acest viitor sunt copiii noștri. În 20-30 de ani ei vor deveni piloni ai dezvoltării economice și culturale a Moldovei. Astăzi, acești copii au nevoie de susținerea noastră. De aceea, am decis să inițiem proiectul de responsabilitate socială “BEMOL investește în viitor”, în cadrul căruia vom susține tinerele talente ale Moldovei. Îi dorim succes lui Laurențiu și sperăm că se va întoarce acasă cu rezultate bune. Dar cel mai important, ne dorim ca această susținere să-l încurajeze să se dezvolte, să aspire la mai mult și la premii mai mari”, a menționat Iolanta Mura, directorul general al companiei BEMOL.

laurentiu2

Tânărul sportiv, Laurentiu Drăgan are 8 ani, iar în acest an el va reprezenta Republica Moldova la Campionatul European de Șah pentru copii și junior. Campionatul se va desfășura în perioada 17-28 august în orașul Praga.

Laurențiu adoră șahul din copilărie, iar de la vîrsta de 6 ani se antrenează în cadrul școlii sportive specializate nr.7 de șah din mun. Chișinău. În această perioadă, el a demonstrat rezultate deosebite, a participat cu regularitate în turnee republicane prestigioase organizate în cadrul Federației naționale de Șah.

Campania de responsabilitate social-corporativă – “BEMOL investeste în viitor” – este o inițiativă a companiei prin intermediul căreia se susțin proiecte și tineri talentați în diferite domenii, cum ar fi: educație, cultură, sport și știință.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente