Trei tineri din Moldova pornesc în aventura vieții lor. Obiectiv: 12 țări în 14 zile de călătorit cu autostopul

FEAT3
Foto: thevegetariantraveller.com

Călătoriile neplanificate cu autostopul sunt frecvent utilizate în Europa, iar mai nou, au devenit populare și în Republica Moldova. Trei tineri entuziasmați urmează să-și înceapă marea aventură în mai puțin de o săptămână, pe data de 14 august curent.

Apărut spontan, planul de a parcurge un număr record de țări în numai 14 zile i-a entuziasmat pe Radu Boișteanu, Eduard Munteanu și Vadim Gruzdev să înceapă pregătirile pentru o călătorie, care are să le schimbe viața.

„Totul a început de la o simplă discuție despre călătorii și cum alții o fac aproape gratis, fără a investi sume imense, dar acumulează-n schimb un bagaj imens de impresii noi. Punctul nostru de pornire va fi Chișinău, după care, planificăm să parcurgem 12 țări din Europa în aproximativ două săptămâni”, zice Eduard Munteanu, organizatorul călătoriei.

„Fiecare dintre noi are anumite așteptări și scopuri, iar împreună vom fi o adevărată echipă, care va savura fiecare clipă din această peripeție”, mai adaugă Eduard.

călă

Traseul stabilit de către cei trei tineri călători, arată în felul următor: Chișinău – Constanța – Burgas – Edirne – Salonic – Skopje – Tirana – Podgorița – Sarajevo – Belgrade – Zagreb-Pula – Trieste -Ljubljana – Budapesta – Cluj – Chișinău.

dad4ce9f-6ecc-4dd4-87e3-390ee40925dd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente