(foto) Caniculă în oraș: Hainele de bază potrivite arșiței de vară prezente în colecțiile brandurilor locale

1

Vara dorim să fim frumoase. Este momentul oportun să scoatem din garderobă tot ce avem mai colorat. Câteodată, însă, acest este foarte dificil de realizat din cauza caniculei. Pentru a face față cu arșiței vară într-o manieră deosebită, brandurile autohtone ne propun mai multe haine de bază potrivite pentru asemenea situații.

Rochia-cămașă

O rochie-cămașă lejeră este un obiect modern și indispensabil pentru acest sezon. Este recomandat să alegeți modele din materiale naturale, semi-transparente și siluete libere. Ținuta poate fi accentuată cu un accesoriu stilat, precum un choker de catifea minilamist sau o geantă mică cu o curea lungă.

BRIO

În imagine: rochie BRIO

 

Culori aprinse și imprimeuri florale

În fiecare vară rochia devine cel mai solicitat obiect din garderoba unei femei. La sigur, merită de atras atenția asupra rochiilor în culori aprinse cu o croială liberă sau asupra celor cu imprimeuri florale. Ambele variante se vor potrivi perfect atât pentru zilele de lucru, cât și pentru serile de petrecere.

În imagine de la stânga la dreapta: Prima Bella, My Revival, Move
În imagine de la stânga la dreapta: Prima Bella, My Revival, Move

Salopetă lejeră

Vara aceasta salopetele concurează cot la cot cu rochiile și pantalonii cu top, iar datorită faptului că sunt comozi și practici, problema „nu am ce îmbrăca” devine neactuală. Salopeta poate fi combinată cu încălțăminte pe platformă sau cu talpă dreaptă. Referitor la accesorii, în acest caz regula de bază este să nu exagerați.

În imagine: salopetă Prima Bella
În imagine: salopetă Prima Bella

Pantaloni scurți sportivi

Șortul larg de tip sport reprezintă o modalitate excelentă de a supraviețui căldurii înăbușitoare din oraș. Ei pot și trebuie purtați înafara sălii de sport, dar, țineți minte – ei vor fi potriviți doar unei atmosfere neformale. Asemenea pantaloni scurți asortați cu un tricou-plasă sau un polo de culoare aprinsă, vor avea un aspect fresh și văratic.

În imagine: pantaloni scurți și polo MAICOM
În imagine: pantaloni scurți și polo MAICOM

Polo

Acest tricou pentru tenis a devenit de mult timp un element universal din garderoba de zi cu zi, în special în perioadă caldă. Asemeni tuturor hainelor de bază, tricoul polo se poate combina ușor și este mereu actual. În această vară, îl asortăm cu o fustă mini trapez, fustă creion și șorturi de tip bermude.

În imagine: polo MAICOM
În imagine: polo MAICOM

Tricou alb cu imprimeu grafic

Tricoul alb este un element necesar al dress-code-ului de vară din toate timpurile. Tricoul alb este simplu, nepretențios și, în combinație cu alte haine, va deveni o bază bună pentru o ținută de vară. Poate fi purtat cu orice, dar, asortat cu rochie de tipul unei cămașei de noapte sau cu un top în același stil, obținem un look trendy pentru acest sezon. Atrageți atenția și la modelele cu imprimeu pe care le propun brandurile locale.

În imagine: tricouri MAICOM
În imagine: tricouri MAICOM

Top cu imprimeu activ

Vara – o ocazie perfectă pentru a adăuga în garderobă nuanțe vii și imprimeuri active. În așa fel, un top cu imprimeu sofisticat va împrospăta look-ul strict de birou și, în același timp, nu va ieși din limita dress-code-ului. Dacă situația permite, purtați un asemenea top cu accesorii alb-negru și în dungi.

În imagine: top-uri Tricon
În imagine: top-uri Tricon

Mica rochie albă

Rochia albă este prezentă mereu în colecțiile de vară și este elementul principal al sezonului cald. Aceasta la sigur nu se va demoda și va deveni alegerea potrivită pentru orice ocazie. Mizând pe rochia albă, fiți sigur, că nu veți da greș.

În imagine: rochie Georgette
În imagine: rochie Georgette

Sandale pe platformă

Sandalele pe platformă reprezintă compromisul ideal dintre stiletto și talpă dreaptă. Comozi și multifunționali, au devenit un „must have” al sezonului estival. Ei pot fi purtați atât într-o ținută casual, cât și într-una elegantă.

În imagine: sandale Cristina
În imagine: sandale Cristina

Coliere florale

În trend, în colecțiile din acest sezon, predomină tematica florală, iar bijuteriile și accesoriile nu au rămas în umbră. Un colier floral va contura ținuta, creând o atmosferă de vară atât la serviciu, cât și la o petrecere.

În imagine: colier Ana Popova
În imagine: colier Ana Popova

Continuăm călătoria fashion printre mărcile locale, adunate sub umbrela brandului DIN INIMA. Urmează multe descoperiri, pe care suntem gata să le facem împreună cu voi. Pe curând.

Sursa: locals.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente