(video) Filmele lunii august: Iată ce pelicule vor fi ecranizate în cinematografele Patria

collage

Luna august ne atrage în cinema cu 6 premiere în patru weekend-uri. Parcă oferta nu este atât de bogată (sau atât de entuziasmantă) ca în iulie, dar asta nu înseamnă deloc că în următoarea perioadă ne vor lipsi motivele pentru a ne retrage în întunericul sălilor de cinema. Iată mai jos recomandările:

4 august – Suicide Squad / Brigada sinucigaşilor 3D (EN-RO SUB / RU)

Regia: David Ayer
Actori: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck
Gen film: Acţiune, Crimă, Fantastic
Durata: 122 minute

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

11 august – Sausage Party / Petrecerea cârnaților (RU)

Regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Actori: Seth Rogen, Paul Rudd, Michael Cera, Kristen Wiig, Jonah Hill, James Franco
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 83 minute
Nota IMDB: 7.5

Un film animat fără menajamente despre încercarea unui cârnat de a descoperi adevărul despre propria existență. După ce cad dintr-un coș de cumpărături, acest cârnat erou și noii lui prieteni pornesc într-o călătorie periculoasă prin supermarket, ca să se înoarcă pe raftul lor înainte de reducerile de 4 iulie.

11 august – Marauders / Prădătorii (RU)

Regia: Steven C. Miller
Actori: Bruce Willis, Adrian Grenier, Dave Bautista
Gen film: Acţiune
Nota IMDB: 5.4

Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Băncii Naționale din Hubert îi dă unei femei mai în vârstă un portofoliu, și o conduce spre ieșire. În acel moment, patru indivizi echipați în costume de Kevlar năpustesc în birou, mitraliind totul în jur. Aceștia sunt Tornado, Hurricane, Thunder și Squall. Thunder scoate un pistol și începe să lovească în stânga și în dreapta angajații băncii; pe smart watch activează o comandă sumbră: deschide sertarul, nu activa alarma, altfel managerul tău o să moară.

Agentul special Jonathan Montgomery (Christopher MELONI) are mulți ani de experiență în care a văzut tot ce poate fi mai rău într-un om. Dar niciun caz nu l-a afectat mai mult decât unul anume, care l-a marcat pe plan personal, și care l-a făcut să se întrebe dacă este capabil să respecte jurământul pe care l-a făcut, acela de a respecta legea.

Jeffrey Hubert (Bruce WILLIS), își etalează succesul financiar și puterea de care dispune în funcția de președinte și proprietar al băncii Hubert National. Primește vestea jafului fără să arate vreo emoție, căci știe că are resursele necesare la care să apeleze ca să pedepsească pe oricine îndrăznește să fure de la el.

Agentul special Montgomery investighează cazul împreună cu agenții Greg Stockwell (Dave BAUTISTA) și Chase (Lydia HULL), cărora li se alătură agentul începător, fost pușcaș marin Michael Wells (Adrian GRENIER).

Urmând firele investigației, aceștia încep să descopere o conspirație care a fost mușamalizată cu bani și corupție. Montgomery se vede nevoit să lupte cu corupția și abuzul teritorial al poliției locale, dar și cu presa care cere rezultate rapide. Împreună cu echipa sa duc o bătălie contracronometru pentru a prinde jefuitorii, a căror violență extremă transformă orașul într-o zonă de război.

11 august – Pete’s Dragon (RO/RU)

Regia: David Lowery
Actori: Wes Bentley, Robert Redford, Oakes Fegley, Karl Urban, Bryce Dallas Howard
Gen film: Aventuri, Familie
Durata: 102 minute

Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete’s Dragon, povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

25 august – Gărzi de noapte / Ночные стражи – Силы света 2D (RU)

Regia: Emilys Velivis
Actori: Ivan Yankovsky, Dragoste Aksenov, Leonid Yarmolnik

Varcolacii, vampirii și vrăjitoarele – există. Dacă încă nu le-ai întîlnit, este un merit al departamentului de supraveghere a reprezentanților vieții alternative.

18 august: The Secret Life of Pets / Singuri acasă 3D

Regia: Yarrow Cheney, Chris Renaud
Actori: Louis C.K., Kevin Hart, Jenny Slate, Hannibal Buress, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Dana Carvey, Albert Brooks
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durata: 90 minute
Nota IMDB: 6.8

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi. Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.

25 august – Mechanic: Resurrection / Mecanicul 2 (RU)

Regia: Dennis Gansel
Actori: Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Jason Statham
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente