Încheie vara diferit și cu entuziasmul de a face lucruri noi. Participă la Ignite Chișinău

tickets1
Foto: Ignite Chișinău

A mai rămas o singură lună până se termină vara, iar regretul despărțirii de zilele lungi și calde îl mai poți domoli doar cu un eveniment bun. Norocul tău e că pe 24 august va avea loc Ignite Chișinău.

Tot ce trebuie să știi despre Ignite Chișinău este faptul că în cadrul acestuia, 20 de speakeri de la noi vor vorbi pe teme care redau fidel cât de diferiți sunt aceștia prin lucrurile pe care au ajuns să le facă zi de zi sau pur și simplu prin felul lor de a fi.

La final de eveniment vrem să te știm convins că oricine poate fi diferit fiind el însuși, iar la ediția următoare, de ce nu, să devii chiar tu unul din speakeri.

Ce trebuie să faci ca să prinzi un loc sigur la Ignite Chișinău? E simplu. Intră pe ignitechisinau.com să-ți procuri un bilet, așteaptă cu nerăbdare data de 24 august și de la 19:00 la 23:00 vino la Cinematograful Patria „Emil Loteanu” să fii: you.different.

Evenimentul Ignite Chişinău va fi organizat în premieră în Moldova cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill” şi Asociaţiei Naţionale a Companiilor din Domeniul TIC.

Urmărește pagina de Facebook a Ignite Chișinău pentru mai multe detalii și nu ezita să ne scrii un mesaj dacă ai vreo întrebare.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente